Puzzle & Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Puzzle & Dragons, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz RPG ile bulmaca oynlarının karışımı olan eğlenceli ve heyecanlı bir 3'lü eşleme oyunudur.

Puzzle & Dragons, oynadıkça bağımlısı olacağınız bir Androd 3'lü eşleme oyunudur. Fakat bu oyunun diğer eşleme oyunlarından farkı, RPG ve bulmaca oyun yapılarını bir araya getirmesidir.

Oyunda yapmanız gereken 3 aynı renkli veya daha fazla topu bir araya getirmek. Tbi bunu yaparken benzer oyunlardakinden farklı olarak topların yerini dilediğiniz uzaklıktaki toplar ile değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca karşınıza çıkan canavarları da bu şekilde geçerek toplayabilirsiniz.

700'den fazla canavarı toplayabileceğiniz oyunda takımınıza dahil ettiğiniz canavarları besleyerek güçlendirebilir ve yenilmez ejderhalar yaratabilirsiniz. Dilerseniz maceranıza arkadaşlarınızı dahil ederek onlarla birlikte oynayabilir ve birlikte yüksek puanlara ulaşabilirsiniz. Oyunda ne kadar çok kombo yaparsanız aynı oranda yüksek puan elde ediyorsunuz. Bu nedenle eşleme yaparken oldukça dikkatli olmalı ve büyük eşleşmeleri kaçırmamalısınız.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olmasına rağmen oyun içerisindeki gelişiminizi hızlandırmak için bazı geliştirici özellikler satın alabilirsiniz. Fakat bu özellikler oyunu oynayabilmeniz için zorunlu değildir.

Bulmaca ve RPG oyunları oynamaktan zevk alıyorsanız Puzzle & Dragons oynayarak oldukçe keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Barış YANIK

Puzzle & Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
39.6 MB DOSYA BOYUTU

Puzzle & Dragons, RPG ve bulmaca oyunlarının başarılı bir şekilde birleştirilmesi ile meydana gelen heyecanlı ve eğlenceli bir iOS oyunudur.

Puzzle & Dragons, RPG ve bulmaca oyunlarının karışından ortaya çıkan oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir 3'lü eşleme oyunudur. Eşleme oyunlarına göre farklı bir yapıya sahip olan oyunda topları istediğiniz uzaklığa götürebiliyorsunuz.

Oyun içerisinde ne kadar büyük ve hızlı kombolar yaparsanız o kadar yüksek puan kazanabilirsiniz. Oyunda toplayabileceğiniz 700'den fazla özel canavar bulunuyor. Canavarları toplayarak kendi takımınızı kurabilirsiniz. Ayrıca takımınızdaki canavarları da güçlendirebilirsiniz. Güçlendikçe büyüyen ejderhalarınız dünyayı yok edebilecek güce sahip olacaklardır.

Oyunun sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu sayesinde arkadaşlarınız ile birlikte oynayabilirsiniz. Oyundaki ilerleyişinizi geliştirmek ve hızlandırmak adına oyun için satın almalar gerçekleştirebilirsiniz fakat bunlar oyunu oynamak için gerekli değildir.

Genel olarak baktığımızda 2 farklı oyun türünü bir araya getiren Puzzle & Dragons, sahip olduğu grafikler ve oynanış ile oyuncuları kendine hayran bırakacak oyunlardan biri diyebilirim. Bulmaca oyunu yada RPG oyunları oynamayı seviyorsanız Puzzle & Dragons'u iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek hemen bu heyecanlı maceraya katılabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Puzzle Defense: Dragons

    Puzzle Defense: Dragons, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir savunma oyunudur.
  • Merge Dragons!

    Merge Dragons!, Android işletim sistemli mobil cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunudur.
  • Dragons: Titan Uprising

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Wood Nuts & Bolts Puzzle APK

    Birer birer cıvataları sökerek tahtaları düşürmeye çalıştığınız Wood Nuts & Bolts Puzzle APK, zekanızı kullanmanız gereken bir bulmaca oyunudur.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Candy Puzzle

    Candy Puzzle, renkli blokları birleştirmenizi ve eritmenizi amaçlayan oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur.