Puzzle Retreat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Puzzle Retreat, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.

Puzzle Retreat, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri sürükleyici ve rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.

Dış dünyadan uzaklaşmak ve kafa dinlemek istediğiniz zamanlarda oynayabileceğiniz Puzzle Retreat, sizlere farklı bir dünyanın kapılarını ardına kadar aralayacak türden bir bulmaca oyunu.

Öğrenmesi ve oynaması oldukça kolay olan Puzzle Retreat, sahip olduğu oyun içi müzikler ve yenilikçi oynanışıyla diğer bulmaca oyunlarına nazaran çok daha farklı bir oynanış deneyimini sizlere sunuyor.

Zaman sınırı olmayan oyunda blokları kaydırarak boşlukları doldurmalı ve bunu yaparken sahip olduğunuz tüm blokları kullanmaya özen göstermelisiniz.

Farklı zorlukta 60 adet bulmacanın dışında, satın alabileceğiniz 8 adet ilave ek paketinde yer aldığı oyunda, takıldığınız tüm bulmacaları diğer oyuncularla tartışabilir ve kendinize bir çözüm yolu bulmaya çalışabilirsiniz.

Bulmaca oyunlarını seviyorsanız ve oyun oynarken kafanızı dinlemek istiyorsanız Puzzle Retreat'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Puzzle Retreat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
33.5 MB DOSYA BOYUTU

Puzzle Retreat, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz, sakinleştirici etkisi yapan ücretsiz bir bulmaca oyunudur.

Puzzle Retreat, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri sakinleştirici etkisi yapan bir bulmaca oyunudur.

Sıradan bulmaca oyunlarına nazaran çok daha farklı bir oynanışı sizlere sunan Puzzle Retreat, dış dünyadan uzaklaşmak isteyen mobil oyuncular için oldukça etkili bir çözüm sunmaktadır.

Hem oynaması hem de öğrenmesi oldukça kolay olan oyunun en etkileyici yanı sahip olduğu ve sakinleştirici etkisi yapan oyun içi müzikleri olarak dikkat çekmektedir.

Ekran üzerinde yer alan blokları kaydırarak boşlukları doldurmaya çalışacağınız oyunda herhangi bir şekilde zaman sınırlaması yoktur ama elinizde olan tüm blokları kullanmaya özen göstermeniz gerekmektedir.

Oyun içerisinde yer alan sohbet özelliği sayesinde tamamlayamadığınız veya takıldığınız bölümler için diğer oyunculardan yardım isteyebilir ve bu şekilde yolunuza devam edebilirsiniz.

Sizleri yaşadığınız dünyadan alarak başka bir dünyaya götürecek olan Puzzle Retreat, aynı zamanda farklı bir bulmaca oyunu deneyimi yaşamanıza da olanak sağlayacak.

Can Çevrim

Puzzle Retreat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Puzzle Retreat, Windows Phone cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz farklı bir bulmaca oyunudur.

Puzzle Retreat, Windows Phone kullanıcılarının akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri oldukça farklı ve sürükleyici bir bulmaca oyunudur.

Kafanızı dinlemek ve dış dünyadan uzaklaşmak istediğiniz zamanlarda sizlerin yanında olacak olan oyun, sizlere farklı dünyaların kapısını açacaktır.

Oyun içerisinde yer verilen müzikler sayesinde hem kafanızı dinleyecek hem de bir yandan sakinleşebileceksiniz.

Oynaması ve öğrenmesi oldukça kolay olan ve her yaştan mobil oyuncular tarafından rahatlıkla oynanabilecek olan oyunda amacınız oyun ekranı üzerinde yer alan blokları kullanarak boşlukları doldurmak.

Herhangi bir zaman kısıtlamasının yer almadığı oyunda, dikkat etmeniz gereken tek şey sahip olduğunuz tüm blokları en etkili şekilde kullanmak.

60'tan fazla zorlu bölümün sizleri beklediği Puzzle Retreat'te, takıldığınız bölümleri geçmek için diğer oyunculardan gerçek zamanlı olarak yardım isteyebilirsiniz.

Eğer tüm bölümleri başarıyla tamamladıysanız ve çok daha fazlasını oynamak istiyorsanız, gerçek parayla yeni bölümler satın alarak Puzzle Retreat'i oynamaya devam edebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Wood Nuts & Bolts Puzzle APK

    Birer birer cıvataları sökerek tahtaları düşürmeye çalıştığınız Wood Nuts & Bolts Puzzle APK, zekanızı kullanmanız gereken bir bulmaca oyunudur.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Gemcrafter: Puzzle Journey

    Gemcrafter: Puzzle Journey her yaştan oyuncuya hitap eden bir bulmaca oyunudur
  • Griddle Speed Puzzle

    Griddle Speed Puzzle, zihni çalıştıran Android bulmaca oyunları arasında.
  • Marvel Puzzle Quest

    Marvel Puzzle Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Puzzle Coaster

    Puzzle Coaster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur