Puzzle Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Puzzle Royale, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Puzzle Royale, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda karşınıza çıkan minik canavarları eşleştirerek ilerliyor ve puanlar kazanıyorsunuz.

Oldukça eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkan Puzzle Royale, hem bulmaca hemde dövüş oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda canavarları eşleştirerek rakibinize saldırıyor ve kazanmaya çalışıyorsunuz. Eşleştirdiğiniz canavarı rakibinize saldırı için yolluyor ve turnuvanın kazananı olmaya çalışıyorsunuz. Klasik eşleştirme oyunlarından farklı bir kurgu ile karşımıza çıkan Puzzle Royale'da üst üste kombolar yaparak daha fazla canavarı rakibinize yollayabilir ve prenses ile evlenme şansını elde edebilirsiniz. Dilerseniz sahip olduğunuz canavarları geliştirebilir ve daha güçlü bir şekilde rakiplerinizin karşısına çıkabilirsiniz. Grafikleri de oldukça eğlenceli olan oyunda eski tarz retro grafikler kullanılmış. Bu nedenle göze de hitap eden Puzzle Royale, severek oynayabileceğiniz bir oyundur. Puzzle Royale'ı sakın kaçırmayın.

Puzzle Royale oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Puzzle Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Puzzle Royale, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Puzzle Royale, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Oyunda canavarları eşleştiriyor ve aynı zamanda rakiplerinizde dövüşerek prenses ile evlenmeye çalışıyorsunuz.

Eğlenceli bir oyun olarak dikkat çeken Puzzle Royale, hem eşleştirme hemde dövüş kategorisinde bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda karşınıza gelen canavarları eşleştirerek rakibinize saldırıyor ve kazanmaya çalışıyorsunuz. Turnuvanın kazanananı prenses ile evlenecek ve bu yüzden tüm mücadelelerinizi galibiyet ile bitirmeniz gerekiyor. Farklı bir kurguyla karşımıza çıkan Puzzle Royale, klasik eşleştirme oyunlarından çok daha farklı bir konumda yer alıyor. Bu yüzden oldukçe eğlenceli ve zevkli bir oyun olan Puzzle Royale'da yer alan grafiklerde oldukça iyi. Retro tarz grafiklere sahip olan oyunda kullanılan müzikler ve efektlerde uyumlu olduğu için nostalji havası yaşanmasını sağlıyor. Oyunda kullandığınız canavarları geliştirebilir ve daha güçlü hale de gelebilirsiniz. Farklı kurgusu ve oynanışıyla Puzzle Royale sizleri bekliyor.

Puzzle Royale oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Wood Nuts & Bolts Puzzle APK

    Birer birer cıvataları sökerek tahtaları düşürmeye çalıştığınız Wood Nuts & Bolts Puzzle APK, zekanızı kullanmanız gereken bir bulmaca oyunudur.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Griddle Speed Puzzle

    Griddle Speed Puzzle, zihni çalıştıran Android bulmaca oyunları arasında.
  • Marvel Puzzle Quest

    Marvel Puzzle Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Puzzle Coaster

    Puzzle Coaster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Puzzle Fleet

    Puzzle Fleet, hem yalnız hem de arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.