Qavun

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.

Qavun, Türkiye'nin sosyal medya platformu sloganıyla yayın hayatına başlayan ve sunduğu birçok özellikle kullanıcıları kendisine çekmeye başlayan bir internet sitesidir. 

Facebook benzeri bir altyapıyla birlikte çalışan Qavun, ilk olarak sade tasarımıyla gözlere çarpıyor. Fotoğraf, video ve buna benzer medyaları paylaşma ve arkadaşlarınıza iletme şansı sunan internet sitesi, Türkiye’den ve dünyadan bağlantı kurmanıza yardımcı olmak istiyor.

Qavun içinde en kullanışlı olan özelliklerin başındaysa mesajlaşma özelliğinin geldiği söylenebilir. Yeni arkadaşlar ekleme ve arkadaşlarla iletişim kurma işini oldukça kolaylaştıran sosyal medya platformu, oldukça hızlı çalışan bir sistemle işliyor.

Qavun için dikkat çeken bir başka özelliğin ise referans sistemi olduğu söylenebilir. Arkadaşlarınızı özel bir bağlantı adresi yardımıyla gönderdiğiniz ref link ile birlikte her üyelikten 1 lira kazanma şansınız da bulunuyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Nonolive APK

    Nonolive, 50 milyondan fazla indirme ile Google Play'deki en popüler canlı yayın uygulamaları arasında. Nonolive Android için ücretsiz!
  • Tale

    Tale, Twitter ve Instagram gibi platformlardan alıştığımız hashtag'leri sosyalleşmek için kullanabileceğiniz eğlenceli ve yeni bir Android sosyal medya uygulaması.
  • Pinterest

    Android için popüler resim ve video paylaşma uygulaması olan Pinterest, fazlasıyla ilham alabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.