Qualification of Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Qualification of Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Qualification of Hero eğer eskiden oynadığınız Mario gibi klasik platform oyunlarını oynamayı özlediyseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu ve aksiyon oyunu karışımı olan Qualification of Hero'da prensesleri kurtarmaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Kahramanımız bu iş için karanlık zindanlara dalıyor ve canvarlarla yüzleşiyor. Ziyaret ettiğimiz zindanlarda ölümcül tuzaklar da karşımıza çıkmakta. Bu nedenle hem düşmanlarımıza hem de çevremizdeki tuzaklara dikkat ederek yol almamız gerekiyor.

Qualification of Hero'nun hikayesi boyunca ilerleyebilmek için oyundaki bulmacaları çözmemiz ve çeşitli mini oyunları tamamlamamız da gerekiyor. Ayrıca oyunda bölüm sonu canavarı savaşları da yer alıyor.

Qualification of Hero'daki bulmacaların ve engellerin oldukça ilginç olduğunu söyleyebiliriz. Bazen fizik kurallarını dikkate alarak tuzakları atlatmamız gerekiyor. Ayrıca su altında da yol alabiliyoruz. Oyunun 16 bit grafikleri bize retro oyunları anımsatıyor.

Can Erdil Şentürk

Qualification of Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Qualification of Hero retro tarzda bir platform oyunudur

Qualification of Hero oyunculara sürükleyici bir hikaye sunan ve bize eskiden oynadığımız oyunları hatırlatan bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlara ve iPad tabletlere ücretsiz olarak indirilip oynanabilen bir oyun olan Qualification of Hero'da karanlık zindanlara dalan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Kahramanımızın yaşadığı krallığın hükümdarı ruhunu şeytana teslim ediyor. İblisler krallığı istila ediyorlar ve prensesleri kaçırıyorlar. Kahramanımız da prensesleri kurtarabilmek için iblislerin peşine düşüyor. Fakat iblislerin saklandığı zindanlar ölümcül tuzaklarla dolu olduğu için kahramanımız bizim yardımımıza ihtiyaç duyuyor.

2 boyutlu grafiklere sahip olan Qualification of Hero'da ekranda yatay olarak ilerleyerek boşlukların ve tuzakların üzerinden atlıyor, bulmacaları çözüyor ve karşımıza çıkan mini oyunları tamamlamaya çalışıyoruz. Bunların yanısıra karşımıza heyecan dolu bölüm sonu canavarları da çıkıyor. Bu savaşlarda özel taktikler izlememiz gerekiyor.

Qualification of Hero'da fizik tabanlı bulmacalara da yer verilmekte. Oyunun güzel göründüğü söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clash of Hero

    Clash of Hero, 2 farklı tür ve 4 farklı klasın yer aldığı heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.
  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Slashy Hero

    Slashy Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Motor Hero!

    Motor Hero!, aksiyon odaklı bir motosiklet oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Action Hero

    Action Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • Blade Hero

    Blade Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Kick Hero

    Kick Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon - futbol oyunu