Questy Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Questy Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Questy Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Komik görünüşlü canavarlarla mücadele ettiğiniz oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Zevkli bir deneyim sunan Questy Quest, becerilerinizi ve reflekslerinizi konuşturan bir oyundur. Bir hayli zevkli deneyim sunan oyunda doğru zamanı tutturarak altınları topluyor ve aynı zamanda canavarları deviriyorsunuz. Bir hayli basit oynanışa sahip olan oyunda yüzlerce farklı canavar türü yer alıyor. Yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Tek parmak ile oynayabileceğiniz oyunda birbirinden zorlu bölümlerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Düşmanları yağmalayarak daha fazla para kazanabileceğiniz Questy Quest'i sakın kaçırmayın. Renkli grafikleri ve hoş animasyonlarıyla da ön plana çıkan Questy Quest'i mutlaka denemelisiniz.

Questy Quest oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Questy Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Questy Quest, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Questy Quest, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Zevkli bir deneyim sunan oyunda reflekslerinizi kullanarak yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı renklendirmek için tercih edebileceğiniz mükemmel bir oyun olan Questy Quest, reflekslerinizi konuşturabileceğiniz bir oyundur. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda doğru zamanı tutturarak düşmanlarınıza atak yapıyor ve onları yere sermeye çalışıyorsunuz. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Becerilerinizi bir hayli sınayan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Aksiyonu ve beceriyi birleştiren oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve tüm düşmanların üstesinden gelmelisiniz. Düşmanları yağmalayarak daha fazla para kazanabileceğiniz Questy Quest'i sakın kaçırmayın. Renkli grafikleri ve hoş animasyonlarıyla da ön plana çıkan Questy Quest'i mutlaka denemelisiniz.

Questy Quest oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legacy Quest

    Legacy Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Beast Quest

    Beast Quest güzel grafikleriyle öne çıkan bir mobil aksiyon oyunu
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Sea Hero Quest

    Sea Hero Quest, Android işletimine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Hammer Quest

    Sınırsız koşu oyunları furyasına eklenen Hammer Quest, bu sefer eli balyozlu bir cengaverin kontrolsüz deparını konu alıyor.
  • Nimble Quest

    Nimble Quest, eski Nokia telefonlar üzerinde oynadığımız klasik yılan oyununu bir RPG oyununu dönüştüren oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir Andorid aksiyon oyunudur.
  • Epic Empire: A Hero's Quest

    Epic Empire: A Hero's Quest, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Goldbeards Quest

    Goldbeards Quest klasik bir platform oyunu