Rabbids Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Rabbids Heroes, Ubisoft'un iOS platformuna ücretsiz çıkardığı kart dövüş oyunu.

Rabbids Heroes, mobil platformda Hungry Shark World, Assassin’s Creed Identity, Trials Frontier ve daha nice kaliteli oyunla karşımıza çıkan Ubisoft’un imzasını taşımasıyla öne çıkan kart dövüşü oyunu.

Kartlar üzerinden oynanabilen son derece kaliteli grafikler sunan üst seviye bir dövüş oyunu olarak karşımıza çıkan Rabbids Heroes’da karakterler oyunun adından da tahmin edeceğiniz tavşanlardan oluşuyor. Şövalye, ninja, avcı, bilim adamı, sihirbaz ve daha pek çok karaktere bürünmüş savaşçı tavşanlar fantastik dünyada birebir karşılaşıyorlar. Rakibimiz her bitirişimizde verilen kartlarla savaşçımızın yeteneklerini geliştiriyor, kullandığı silahları değiştiriyoruz.

Doğrudan gerçek oyuncuların karşısına çıkma, arkadaşlarımıza meydan okuma ve etkili stratejiler keşfetmek üzere yapay zekaya karşı oynamamıza izin veren oyun, aktif bir internet bağlantısı gerektiriyor ve çapraz platform desteği sayesinde bir cihazımızda yarım bıraktığımız oyuna diğer cihazımızdan kaldığımız yerden devam edebiliyoruz.

Not: Oyun soft launch olarak sunulmuştur. Şimdiden oynamak için "iPhone ve iPad'de Bölge Kısıtlaması Olan Oyun ve Uygulamalar Nasıl İndirilir" blog yazımıza göz atabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Company of Heroes Mobile

    Company of Heroes Mobile İndir: Ödüllü strateji oyunu Company of Heroes mobile çıktı! İkinci Dünya Savaşı'nda komutayı alın.
  • Rabbids Crazy Rush

    Rabbids Crazy Rush, Ubisoft'un sonsuz koşu türünde ücretsiz iPhone oyunu.
  • Push Heroes

    Push Heroes, iPhone ve iPad'de oynanabilen rpg strateji oyunu.
  • Heroes of Honor

    Heroes of Honor, iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz gerçek zamanlı bir strateji oyunu.
  • Planet of Heroes

    Planet of Heroes, League of Legends (LoL) benzeri çevrimiçi strateji oyunu.
  • Kingdom of Heroes

    Kingdom of Heroes, iOS cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz ve kendi krallığınızı kuracağınız klasik bir çevrimiçi strateji oyunudur.
  • Epic Heroes War

    Epic Heroes War, fantastik bir strateji oyunu denemek isteyenlerin denemesi gereken bir yapım.
  • Fire Emblem Heroes

    Fire Emblem Heroes, Nintendo'nun iPhone ve iPad'de oynanabilir popüler strateji rpg oyunu.