Race Master MANAGER

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.

Formula yarışlarının sahne aldığı Race Master MANAGER, diğer yarış oyunlarına göre farklı bir yapıya sahiptir. Mobil platformdaki bu oyun, yarış oyunları kategorisinde yer almaktadır. 

Etkileyici grafik tasarımı ve göz kamaştıran görüntü efektleri ile donatılmıştır. Dünya şampiyonasında yarışlara katılabileceğiniz bu oyunda, menajerlik yaparak efsanevi bir kariyer oluşturabilirsiniz. Birbirinden güzel onlarca yarış arabasından dilediğinizi seçerek, zorlu Formula yarışlarında birinci olabilirsiniz. Ayrıntılı bir şekilde aracınızın her problemiyle ilgilenebileceğiniz ve yarışlara en iyi şekilde hazırlanabileceğiniz enfes bir oyun sizleri bekliyor. 

Oyun içerisinde aracınızdaki hasarları, lastiklerdeki aşınmaları, yakıt seviyesini, hava şartlarını ve arızalı parçaları görebileceğiniz ayrıntılı göstergeler yer almaktadır. Süspansiyon ayarları, fren ayarları ve daha birçok farklı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Hava durumunu göz önünde bulundurarak, doğru planlar eşliğinde yarışlarda başarılı olabilirsiniz. 

Heyecan dolu Formula yarışları yaparak zorlu parkurlarda boy göstereceğiniz Race Master MANAGER, Android ve İOS sürümlü tüm cihazlarda kolaylıkla oynanmaktadır. Binlerce yarış tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak erişebileceğiniz bu oyun ile sizlerde eşsiz bir yarış deneyimine sahip olabilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Race Master MANAGER

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
249 MB DOSYA BOYUTU

Race Master MANAGER, App Store'dan iOS için geliştirilen bir yarış oyunudur.

Zorlu Formula yarışlarının yer aldığı Race Master MANAGER, Android ve İOS sürümleri ile iki platformda da keyifle oynayabileceğiniz muhteşem bir yarış oyunudur. Birbirinden zorlu onlarca yarışçı arasından birinci gelmek için antrenörlük yaptığınız bu oyun ile dünya şampiyonalarına katılabilirsiniz. 

Kaliteli görüntü grafikleri ve efektleri ile sürükleyici bir oyun özelliği taşımaktadır. Aynı zamanda menajerlik oyunu olarak da bilinen bu oyunda, başarılı bir kariyer oluşturmak için doğru stratejiler kurmalısınız. Onlarca yarış arabasından kendinize en uygun olanını seçerek, heyecan verici Formula yarışlarında sahne alabilirsiniz. Aracınızın tüm ayrıntılarını tasarlayabilir ve yarışlara doğru planlamalar yaparak hazırlanabilirsiniz. Bu sayede lig şampiyonu olabilirsiniz. 

Süspansiyon ve fren ayarlarının yanı sıra, birçok ayarı bizzat kendiniz yapabilirsiniz. Ayrıca oyun içerisinde yer alan göstergeler ile hasarları, yakıt seviyesini, lastiklerdeki aşınmayı, hava durumunu ve bozuk parçaları ayrıntılı bir şekilde tespit edebilirsiniz. 

100 binden fazla yarış severin beğenisini kazanan ve ücretsiz olarak sunulan Race Master MANAGER, kariyer planlaması yapabileceğiniz eşsiz bir yarış oyunu olarak dikkat çekmektedir. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw Race

    Bu yarışta arabanı sen çizeceksin.
  • Lethal Race

    Onlarca farklı araba ile nefes kesen yarışlara katılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • RoverCraft Race Your Space Car

    Kendi tasarlayacağınız araba ile yarışacağınız benzersiz bir oyundur.
  • iGP Manager

    Gerçek zamanlı yarışlara hazır olun.
  • Race Master 3D APK

    33 farklı seviye ve eşsiz haritalarla karşımıza çıkan Race Master 3D APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunudur.
  • Dog Race Simulator 2018

    Köpekler ile eğlenceli bir yarış deneyimi sunan eşsiz bir oyundur.
  • Moto Sport Race Championship

    Formula yarışlarına katılacağız.
  • Moto Traffic Race 2

    Motosiklet yarışlarına hazır olun!