Race The Sun

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Güneş enerjili bir uzay gemisiyle aksiyona doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Race The Sun, güneş enerjisiyle çalışan bir uzay gemisini yöneterek zorlu parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Sade ve göz yormayan grafikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, enerjisini güneşten alan ve güneş battıktan sonra hareket edemeyen bir uzay gemisiyle zorlu bir yolculuğa çıkmak ve engellere çarpmadan parkurları tamamlamaktır. Uzay gemisini sağa ve sola yönlendirerek engellere çarpmadan ilerleyebilir ve yol üstünde bulunan çeşitli ödülleri toplayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Bu sayede ekstra enerji toplayabilir ve turbo kazanabilirsiniz. Aksiyona doyabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden zor onlarca farklı parkur ve parkurlarda sizi engellemek için tasarlanmış birçok farklı engel mekanizması bulunmaktadır. Engelleri aşarak parkuru bitirebilir ve yeni bölümlere geçebilirsiniz.

Mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan Race The Sun, ücretsiz olarak erişebileceğiniz ve farklı deneyimler kazanabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Race The Sun

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
151.7 MB DOSYA BOYUTU

Güneş enerjili bir uzay gemisiyle aksiyona doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Enerjiyi güneşten alan bir uzay gemisini kullanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz ve birçok farklı engeli aşarak hedefe ulaşabileceğiniz Race the Sun, mobil oyunlar arasında aksiyon kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden eşsiz bir oyundur.

Basit ama eğlenceli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyun tutkunlarına farklı deneyimler yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, güneş enerjisiyle çalışan bir uzay gemisiyle aksiyon dolu serüvenlere atılmak ve zorlu parkurlarda ilerleyerek güneş batmadan görevleri tamamlamaktır. Uzay gemisini kontrol etmek için parmağınızı ekranın üzerinde sağa ve sola sürüklemeniz yeterli olacaktır. Hızla ilerleyerek çeşitli bölgelerde bulunan ödülleri toplayabilir ve enerjinizi artırabilirsiniz. Bu sayede daha uzun süre havada kalabilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı parkur ve birçok engel yer almaktadır. Açılıp kapana ve yer değiştiren bloklara çarpmadan parkurları tamamlayabilir ve seviye atlayarak yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlarda ücretsiz olarak oyuncularla buluşan Race the Sun, aksiyona doyabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Sun: Evaluation

    Zombileri öldürmek için çatışacağız.
  • Sun City

    Kendi şehrimizi inşa edeceğiz.
  • Lethal Race

    Onlarca farklı araba ile nefes kesen yarışlara katılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • RoverCraft Race Your Space Car

    Kendi tasarlayacağınız araba ile yarışacağınız benzersiz bir oyundur.
  • Drifty Race

    Zorlu parkurlarda yarışarak onlarca araba arasından birinci olmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Run Race 3D

    Zorlu parkurlarda çeşitli engelleri aşarak rakiplerinizden önce hedefe ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.