Racing Car 3D Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME

Racing Car 3D Game ücretsiz olarak indirebileceğiniz, kalitesiz fakat vakit geçirmek için ideal bir oyundur.

Racing Car 3D Game, Android tablet ve akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir yarış oyunudur. Aslında Racing Car 3D Game alıştığımız bir yarış oyunundan öte bir sonsuz koşu oyunu olarak kategorilendirilebilir.

3D ibaresini içeren diğer oyunlar gibi bu oyunda da kalitesiz grafikler kullanılmış. Bazı üreticiler geliştirdikleri yapımların sahip olmadığı özellikleri varmış gibi gösterip daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyor. Racing Car 3D Game de bu tarz bir aldatmacaya gidiyor. Oyuna girdiğiniz ilk andan itibaren bunun kalitesiz bir yapım olduğunu anlıyorsunuz.

Diğer koşu oyunlarında olduğu gibi Racing Car 3D Game’de de aracımızı kontrol edebilmek için ekran üzerinde parmağımızı kaydırmamız gerekiyor. Oyunda yollara serpiştirilmiş olan altınları da toplamamız gerekiyor. Ne kadar uzağa giderseniz o kadar fazla puan topluyorsunuz.

Genel anlamda oyundan çok fazla bir beklentiniz yoksa Caring Car 3D Game sizi bir süre meşgul edecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RC Car Hill Racing 3D

    RC Car Hill Racing 3D uzaktan kumandalı araçlarla yarış yaptığımız eğlenceli bir araba yarışı oyunudur.
  • Speed Car Racing 3D New 2014

    Speed Car Racing 3D New 2014 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz hız odaklı bir araba kullanma oyunudur.
  • Need More Speed: Car Racing 3D

    Need More Speed: Car Racing 3D ortalama kalite sunan ücretsiz bir yarış oyunu.
  • Real Car Racing Drift 3D

    Farklı arazilerde yarışacağız.
  • Car City Parking 3D

    Android Car City Parking 3D oyunuyla ile aracınızı birbirinden farklı kulvarlarda park etmeye çalışın. Zorlandığınız etaplarda kamera açılarını kullanmayı unutmayın.
  • Racing in Car 2021 APK

    En gerçekçi araba sürme oyunlarından biri olan Racing in Car 2021 APK birbirinden farklı özellikler ile karşımıza geliyor.
  • Racing in Car 2 APK

    Racing in Car 2 APK, android telefonlarda ücretsiz oynanabilir eğlenceli sürüş deneyimi yaşatan simülasyon tarzı araba yarışı oyunudur.
  • Racing in Car APK

    Racing in Car APK, araba içerisinden görüntü ile sınırsız şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunudur.