Radyo Eksen

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
6.8 MB DOSYA BOYUTU

Radyo Eksen hayranlarının Android telefon ve tabletlerine indirerek istedikleri zaman dinlemesini sağlayan ücretsiz ve resmi uygulamasıdır.

Radyo Eksen, rakip rapdyoların uygulamalarına göre çok daha şık ve modern bir arayüz ile hazırlanan ücretsiz Android radyo dinleme uygulamasıdır.

Radyo Eksen severler içerisindeyseniz artık bu uygulama sayesinde Radyo Eksen'e Android cihazlarınız üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın ana ekranında yayını durdurma, Twitter ve Facebook paylaşım tuşları ve ses seviyesi ayarlama tuşları bulunuyor. Bunun dışında haftalık yayın akışına uygulama üzerinden erişim sağlayarak, hangi programların olduğunu da görebiliyorsunuz.

Popüler ve en yeni şarkıları dinleyebileceğiniz Radyo Eksen'in Android uygulamasını ücretsiz olarak indirerek kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Radyo Eksen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Radyo Eksen, adından da anlaşıldığı üzere Eksen Radyo dinlemek isteyen kullanıcıların iPhone ve iPad'lerinde kullanabileceği ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Küçük yaşta dinlemeye başlayarak bir hastalık haline gelen radyoların son zamanlarda kendileri özel mobil uygulamaları çıkmaya başladı. Radyo Eksen uygulaması da bunlardan bir tanesidir.

iPhone ve iPad kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan uygulama sayesinde Radyo Eksen'i dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde dinleyebilirsiniz. Canlı yayın dinleme imkanı yayında, haftalık yayın akışı takibi ile sevdiğiniz programlara mesaj ve fotoğraf gönderme gibi özellikleri bulunan uygulama üzerinden Radyo Eksen ile ilgili tüm haberlere ve etkinklere de erişim sağlayabilirsiniz.

Modern bir tasarıma sahip olan uygulamanın arayüzü kullanıcıları zorlamayacak şekilde hazırlanmıştır. En popüler ve en iyi şarkıları dinleme fırsatı yakalabileceğiniz uygulamayı hemen mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirmenizi öneririm.

Özellikle müziksiz yapamam diyenler için birbirinden etkileyici müzik programları sunan Radyo Eksen'e iOS uygulaması üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Radyo Müzik

    Radyo Müzik, Türkçe popun en hareketli ve hit parçalarını dinleyebileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.
  • Show Radyo

    Show Radyo, yerli pop müzik dinlemek için tercih edebileceğiniz en iyi radyo kanllarından biri olan Show Radyo'nun resmi ve ücretsiz Android uygulamasıdır.
  • TRT Dinle

    TRT Dinle (Android) İndir: Ücretsiz müzik, radyo, sesli kitap ve podcast dinleme uygulaması
  • Radyo Bebek

    Radyo Bebek, anne ve bebekler için özenle hazırlanmış bir müzik uygulamasıdır.
  • Radyo.FM

    En iyi Türkçe canlı radyo dinleme uygulaması Radyo.FM yayınlandı.
  • Radyo Kulesi

    Radyo Kulesi uygulamasında binlerce radyo kanalına tek bir platformdan ulaşabilirsiniz.
  • Pratik Radyo

    Pratik Radyo uygulaması ile sevdiğiniz radyo kanalları cebinizde.
  • Radyo Dinle

    Radyo Dinle ile Türk radyo kanallarını dinleyebiliyorsunuz.