Radyo Spor

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,216 TOPLAM İNDİRME

Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.

Türkiye’nin ilk spor radyo olma özelliğini taşıyan Radyo Spor’un Android platformu için hazırlanmış resmi uygulamasıdır. Futbol, basketbol, tenis, voleybol ve diğer spor dallarındaki gelişmeleri sıcağı sıcağına dinleyicilere aktaran Radyo Spor’un Android uygulaması ile artık tüm içerik yanınızda.

Saran Holding bünyesinde kurulan Radyo Spor’un resmi mobil uygulaması ile tanınmış simaların eşlik ettiği canlı yayınları izleyebilir ve dinleyebilir, spor haberlerine göz gezdirebilir, podcast bölümünden her programın son iki bölümünü dinleyebilirsiniz. Haftalık yayın akışını görebilir ve takip ettiğiniz özel programlar için hatırlatma kurabilirsiniz.

Günün her saati canlı yayınla sporun her dalından haber ulaştıran Radyo Spor, İzmir’de 102.5, İstanbul’da 107.2, Bursa’da 94.0, Eskişehir’de 102.0, Balıkesir’de 107.7, Kayseri’de 90.5, Sakarya’da 97.2 ve İzmit’te 107.2 frekansında hizmet vermektedir.

Erkan Calp

Radyo Spor

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
0.8 MB DOSYA BOYUTU

Radyo Spor, Türkiye'nin en çok dinlenen spor radyosunun resmi uygulamasıdır.

Saran Holding bünyesinde kurulan, “Sporun Tek Adresi” sloganı ile yayın yapan Radyo Spor’un iPhone ve iPad ile uyumlu resmi uygulamasıdır. Sadece futbol, basketbol değil tüm spor dallarıyla ilgilenenler hitap eden Radyo Spor, 07 – 24 saatleri arasında canlı yayınla flaş haberleri dinleyicilerle buluşturuyor.

Kaliteli içeriği ile medyada en çok referans gösterilen spor radyosu olan Radyo Spor’un mobil uygulaması ile ilgilendiğiniz spor hakkında tüm gelişmeleri canlı olarak takip edebilir, favori takım ve oyuncularınız hakkında yazılan çizilenlere göz atabilirsiniz. Takip ettiğiniz programın geçen haftaki bölümünü kaçırdıysanız üzülmeyin! Her programın son 2 bölümünü dinleyebilirsiniz. Sabri Ugan, Kaya Çilingiroğlu gibi ünlü isimlerin katılım gösterdiği programları canlı olarak dinleyebilir, isterseniz izleyebilirsiniz. Podcast bölümü de bulunan uygulama takip ettiğiniz programları kaçırmamız için hatırlatıcı özelliğine de sahiptir. İstediğiniz bir program için bildirimi aktif edebilirsiniz.

Sürekli güncellenen içeriğiyle tarafsız ve doğru haber arayanlara hitap eden Radyo Spor uygulamasında illere göre frekans bilgileri de bulunuyor. Eğer akıllı telefonunuzun fm radyo özelliği varsa frekans bilgilerini alıp yayınları bu şekilde dinlemeniz de mümkün. Uygulamanın arka planda dinleme özelliğinin de bulunduğunu unutmadan belirteyim.

Radyo Spor Özellikleri:

  • Yayınları dinleme ve izleme
  • Arka planda dinleme desteği
  • Haberler
  • Podcastler (Son iki bölümü dinleyebilme)
  • Yayın akışı
  • İletişim (Programcılara hızlı bir şekilde ulaşma)
  • Hatırlatıcı
Erkan Calp

Radyo Spor

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Radyo Spor'un resmi Windows Phone uygulamasıdır.

Türkiye’nin ilk spor yayını yapan radyo istasyonu Radyo Spor’un resmi Windows Phone uygulamasıdır. Sporun tek adresi sloganı ile 8 yıldır yayın hayatını sürdüren radyonun mobil uygulamasında yayınları tercihinize göre dinleyebiliyor ve canlı olarak izleyebiliyorsunuz.

Radyo Spor, sadece futbol değil, basketbol (NBA dahil), voleybol ve motor sporlarını da takip edebileceğiniz eksiksiz bir uygulama. Windows Phone’un modern yüzünün başarılı bir şekilde entegre edildiği uygulamada programları dinleyebilir, izleyebilir, kaçırdığınız programın son iki bölümünü izleyebilir, programcılarla düşüncelerinizi paylaşabilir, sürekli güncellenen haberleri okuyabilirsiniz.

Günün her anı sporun her dalından haberleri tarafsız ve doğru olarak ulaştıran Radyo Spor’u artık Windows Phone telefonunuzdan da takip edebileceksiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FIT Radio Workout Music

    FIT Radio Workout Music, iş çıkışı gittiğimiz spor salonlarında yada kendi başımıza yaptığımız spor esnasında dinlememiz için bir çok yüksek tempolu şarkı çalan ücretsiz Android radyo uygulamasıdır.
  • Turbo League

    Turbo League, radyo kontrollü arabalarla oynanan ücretsiz futbol oyunu.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.