Raft Survival: Ultimate

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
225 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

Şu sıralar Android ve İOS platformunda deli gibi oynanan Raft Survival: Ultimate, ücretsiz bir simülasyon oyunudur.

Vade tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara sunulan Raft Survival: Ultimate’de hayatta kalabilmek için mücadele edeceğiz. Oyun içerisinde kendimize barınak inşa edecek, gıde ihtiyacımızı karşılamak için avlanacak ve bizden istenilen görevleri yerine getirmeye çalışacağız.

Müthiş grafiklerin yer aldığı mobil oyunda, bizleri birbirinden farklı tehlikeler bekliyor olacak. Avlanırken karşımıza köpek balığı gibi dev balıklar çıkacak ve bizi öldürebilmek için ellerinden geleni yapacaklar. Gece gündüz döngüsü ile gerilimi üst seviyeye çıkaran yapım, hava değişim döngüsü ile de oyunculara sürükleyici bir atmosfer sunuyor. Oyun içerisinde yağmurdan korunmak için barınak inşa etmeli ve kişisel ihityaçlarımızı karşılamak için de alanlar oluşturmalıyız.

Issız bir adada kalacağımız oyunda, hayatta kalabilmek için bütün şartları kullanmalı ve hayatımızı devam ettirmeliyiz. Beslenme ihtiyacımızı balık ve yabani hayvan avlayarak karşılayabildiğimiz gibi, tarım yaparak da ihtiyacımızı karşılayabiliriz. Ücretsiz oynanabilen mobil oyun, 1 milyondan fazla oyuncuya sahiptir. İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Raft Survival: Ultimate

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME
91.2 MB DOSYA BOYUTU

Hayatta kalabilmek için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız.

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan Raft Survival: Ultimate, tamamen ücretsiz olarak oynanmaktadır.

Hayatta kalmak için mücadele edeceğimiz Raft Survival: Ultimate’de bizleri hareketli dakikalar bekliyor. Sürükleyici bir atmosfere sahip olan oyunda kalacak yer inşa edecek, hayatta kalabilmek için beslenecek ve kendimize yeni bir yaşam alanı oluşturacağız.

Gece ve gündüz döngüsünün yer aldığı oyunda, bizden istenilen görevleri yerine getirirken diğer bir yandan da yaşam alanımız için uğraş vereceğiz. Kaliteli grafikler ve geniş içerikler ile karşımıza çıkan mobil oyun, sadece Android platformunda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaktadır. Vade tarafından sunulan oyunda, aksiyon sahneleri de bizleri büyüleyecek.

Oyun içerisinde denizin kenarında avlanırken, çeşitli tehlikerle karşı karşıya kalacağız. Bu tehlikelerden birisi de aç kalmış köpek balıkları olacak. Oyuncular bu balıklar ile yakın temasa geçmemeli ve mücadele etmemeliler.

Denizin kenarına sahil tarzında bir yapı inşa edilerek, balık avlanabilir ve karakterimizin güvenliğini sağlayabiliriz. Oyun içerisinde işimize yarayacak çok sayıda silah ve ekipman yer alacak.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Raft Survival Forest

    Issız bir adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Raft Survival APK

    Raft Survival APK Android oyunda kendi yaptığınız salla okyanusta hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Survival on Raft APK

    Survival on Raft APK, hayatta kalma simülasyon oyunları arasında oldukça popüler. Okyanusta sal yapıp hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Just Survive: Sandbox Survival

    Akıllı telefon ve tabletimizde hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Raft Survival Simulator

    Raft Survival Simulator, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur.
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • Survive - Wilderness survival

    Hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Survival Prison Escape: Fort Robot Way Out Night

    Hapishaneden kaçmaya hazır olun.