Ragdoll Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME

Ragdoll Soccer, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir futbol oyunu olarak dikkat çekiyor.

Ragdoll Soccer, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz ilginç bir futbol oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu ilginç oyunda eğlenceli bir atmosfer bizleri bekliyor. Açıkçası gerçekçilik seviyesi yüksek bir futbol oyunu arıyorsanız Ragdoll Soccer sizi pek tatmin etmeyecektir. Fakat asıl aradığınız şey eğlence ise, işte o zaman doğru adrestesiniz demektir.

Ragdoll Soccer'da karşımıza Kafa Topu oyununda görmeye alıştığımız türden bir atmosfer çıkıyor. Oyuna başladığımız zaman ikişer oyuncudan oluşan iki takımın mücadelesine konuk oluyoruz. İki kişilik oynandığı için oyun epey keyifli geçiyor. Eğer yanınızda sizin gibi futbolu seven bir arkadaşınız varsa Ragdoll Soccer ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Kontrol mekanizması son derece basit bir düzenek üzerine kurulmuş. Sadece zıplama ve şut çekme tuşları mevcut. Oyuncuları bu butonlar aracılığı ile kontrol ediyoruz. Bu tarz oyunlarda gördüğümüz tuhaf güçlendiriciler ve cezalar bu oyunda da mevcut.

Grafik olarak retro konsepte sahip olan Ragdoll Soccer, eğlence odaklı futbol oyunu oynamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Ragdoll Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
24.3 MB DOSYA BOYUTU

Ragdoll Soccer, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir futbol oyunu olarak dikkat çekiyor.

Ragdoll Soccer, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlence odaklı bir futbol oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamiyle ücretsiz olarak indirilebilen bu absürd oyunda keyif veren bir atmosfer bizleri bekliyor. Açık konuşmak gerekirse gerçekçi bir futbol oyunu arıyorsanız Ragdoll Soccer sizi pek memnun edemeyebilir. Buna karşın, aradığınız şey eğlence ise, işte o zaman Ragdoll Soccer doğru seçim olacaktır.

Oyuna karşımıza popüler futbol oyunu olan Kafa Topu'nda gördüğümüz bir atmosfer çıkıyor. Ragdoll Soccer'a başladığımız zaman toplam dört oyuncudan oluşan iki rakip takımın hararetli maçına konuk oluyoruz. İki kişilik oynandığı için oyun epey çekişmeli ve eğlenceli geçiyor. Arkadaş ortamlarında oynadığınız zaman Ragdoll Soccer'ın epey keyifli bir atmosfer yaratacağından eminim.

Kontrol dinamikleri son derece basit bir konsept üzerine inşa edilmiş. Ekranın sağ ve sol taraflarında zıplama ve şut çekme tuşları mevcut. Futbolcuları bu butonlar aracılığı ile yönetebiliyoruz. Aynı kategoride yer alan oyunlarda gördüğümüz avantaj sağlayan güçlendiriciler ve kötü duruma düşmemizi sağlayan cezalar bu oyunda da var.

Grafik konsepti olarak retro atmosfere sahip olan Ragdoll Soccer, keyif odaklı bir futbol oyunu denemek isteyenlerin mutlaka göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Mini Soccer Star APK

    Avrupa'nın en büyük liglerindeki takımlarla oynayabildiğiniz Mini Soccer Star APK'da, seviyeleri atlayın ve takımınızı şampiyon yapın.
  • Dream League Soccer 2024 APK

    Dream League Soccer 2024 APK, yeni görünümü ve yepyeni özellikleriyle birlikte mobil oyuncularla buluştu.