Rage Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

Rage Wars heyecan ve mizah dolu bir savaş oyunudur

Eğer saatlerinizi harcayabileceğiniz eğlenceli bir Android oyunu arıyorsanız Rage Wars hoşunuza gidebilecek shooter tarzında ilerlemeli bir savaş oyunudur.

Ünlü Rage çizgi romanlarından karakterleri içeren aksiyon oyunu mizahi yapısı ile oynarken sizi güldürecek bir komik oyun olmaktadır. Dramatik bir senaryo ile desteklenen hikaye 30 bölümü içermektedir. Yolculuğumuz boyunca çok sayıda düşmanla karşılaşacağız ve her bölümün sonunda güçlü bölümsonu canavarları ile karşılaşacağız. Elinde kalkan olarak Nokia 3310 telefon kullanan bölümsonu canavarı oyunun mizahi yapısına küçük bir örnektir. Hikaye boyunca kısa sinematikler eğlencemizi arttırmaktadır.

Multiplayer artyapısına sahip Rage Wars arkadaşlarınız ile Arena modunda çoklu oyuncu ortamında kapışmanıza da imkan verir. Böylece senaryo modu dışında oyunu sürekli oynayabilir ve eğlencenizi devam ettirebilirsiniz. Farklı silahlar ve özel yetenekler oyunu değişik yapan diğer özellliklerdir. Oyun sırasında kahramanımızın dinamik olarak değişen yüz ifadelerini görebilmek bile oyunu eğlenceli kılmaktadır.

Rage Wars denemeniz gereken ücretsiz bir oyundur. Oyunun kısa bir tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Rage Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Rage Wars eğlenceyi ve mizahı birleştiren başarılı bir iOS oyunudur

Rage Wars hem eğlenceli oyun yapısını hem de mizahi öğeleri başarılı bir şekilde birleştiren shooter tarzında ilerlemeli bir savaş oyunudur.

Rage Wars çizgi romanlarını konu alan komik oyun bir aksiyon oyunu olarak oldukça başarılı da olmakta. Sürekli düşmanlarımıza karşı mücadele verirken yüksek sayıdaki silah seçeneklerinden dilediğimizi kullanabiliyoruz. Bölüm sonu canavarları ise oyuna daha da heyecan katmakta.

Dramatik bir senaryo moduna sahip oyun ara ara kısa sinematiklerle hikayeyi desteklemekte ve bize ilerlememiz için bir sebep sunmaktadır. Oldukça eğlenceli olan mizahı senaryo oyuncunun oyundan sıkılmasına izin vermemekte.

Multiplayer altyapısına sahip oyun arena modunda arkadaşlarımızla çoklu oyuncu ortamında kapışmamıza da imkan vermekte. Böylece eğlence katsayısı büyük ölçüde artmaktadır.

Kesinlikle denenmesi gereken Rage Wars oyunu ücretsiz olarak indirilebilmektedir. Oyunun kısa tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kung Fury: Street Rage

    Kung Fury: Street Rage ücretsiz olarak oynayabileceğiniz başarılı bir mobil aksiyon oyunudur
  • Rage Against The Zombies

    Rage Against The Zombies mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Rage of the Immortals

    Rage of the Immortals farklı bir dövüş oyunudur
  • Zombie Rage

    Zombie Rage aynı anda yüzlerce zombiyle savaşacağınız bir mobil oyundur
  • Rage of Bahamut

    Rage of Bahamut, rakiplerinizle kozlarınızı paylaşacağınız oldukça etkileyici bir android kart oyunudur.
  • Rage of the Gladiator

    Android Rage of the Gladiator, 3D grafikleri ve etkileyici sahneleriyle tarihi arena savaşlarını yeniden canlandıracaksınız.
  • Streets of Rage 4

    Çarpıcı görsellere sahip olan Streets of Rage 4, Android platformundaki oyunculara gerilim dolu anlar sunacak.
  • Rage Road

    Peşinden gelen tüm düşmanları patlat.