Rahatlatıcı sesler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10,572 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Android için Rahatlatıcı Sesler uygulaması, gün içinde yaşadığınız stresten uzaklaşmanızı ve rahatlamanızı sağlayan harika bir uygulamadır.

Android için Rahatlatıcı Sesler uygulaması, gün içinde yaşadığınız stresten uzaklaşmanızı ve rahatlamanızı sağlayan harika bir uygulamadır.

Yoğun, gerginlik yaratan ve yorucu bir iş yaşamınız varsa ya da sadece günün rutininden uzaklaşarak dinginleşmenizi sağlayan bir etki arıyorsanız bu rahatlatıcı sesleri dinleyerek bir süre günlük yaşamınızdan uzaklaşabilirsiniz. Evde, ofiste ya da ders arasında okulda tüm gerilim ve stresten uzaklaşarak yenileneceksiniz. Dinlenmek için chill-out seçebilirsiniz. Bu sesler, rahatlatıcı atmosfer arayanlar için harika bir seçim olacaktır. Evinizde rahatlamak, motive olmak, ya da sadece ilham bulmak için chill-out arka plan müziği size yetecektir. Eğer huzur veren sesler dinlemek isterseniz ambient müziği tercih edebilirsiniz. Yorucu bir iş gününün ardından kulağınıza yatıştırıcı ve sakinleştirici ezgiler gelmesini arzu ederseniz en doğru seçim elbette soul sesleri olacaktır.

Uykuya dalmakta zorluk çekiyorsanız yine Android telefonunuza ya da tabletinize Rahatlatıcı Sesler uygulamasını yükleyip çalıştırarak uyku seslerini dinleyebilirsiniz. Ne kadar rahat şekilde uyuduğunuza siz bile şaşıracaksınız. Bu seslerden istediğinizi alarm sesi olarak ayarlamanız da mümkündür.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ses Değiştirici

    Ses Değiştirici, sesinizi değiştirerek farklı sesler çıkarmanızı sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Sleep Sounds Free

    Android için Sleep Sounds uygulaması, uykuya dalmanızı kolaylaştıran dinlendirici ve rahatlatıcı sesler içeren bir uygulamadır.
  • Air horn

    Air horn, arkadaşlarınıza sürpriz şakalar yapmak için kullanabileceğiniz farklı sesler içeren eğleneli bir uygulamadır.
  • Meditasyon Müziği

    Meditasyon Müziği uygulamasıyla Android cihazlarınızı kullanarak rahatlatıcı ses ve melodileri dinleyebilirsiniz.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.