Raid Brigade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Raid Brigade mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Raid Brigade güzel grafikleri fantastik öğelerle birleştiren aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Raid Brigade'de babasının krallığı yok edilmiş olan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Fakat yok edilen krallığımıza yas tutmak yerine kılıcımızı elimize alıyoruz ve topraklarımıza saldıran düşmanlarımızdan intikam almaya ve eski şanlı günlerimizi tekrar yakalamaya çalışıyoruz.

Raid Brigade'de tek başımıza çıktığımız maceraya sonradan farklı kahramanları dahil ederek kendi takımımızı kuruyoruz. Okçuluk, büyücülük, savaşçılık gibi farklı yeteneklere sahip olan kahramanlarımızı düşmanlarımızı yok ettikçe ve görevleri tamamladıkça seviye atlatabiliyor ve geliştirebiliyoruz. Bunun yanında büyülü silahlar ve zırhlar gibi ganimetleri de kazanabilmemiz mümkün.

Raid Brigade oldukça güzel grafiklerle süslenmiş bir oyun. Oyunu oynamak için mobil cihazınızın internete bağlı olması gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

Raid Brigade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Raid Brigade mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Raid Brigade oyunculara fantastik bir macera sunan bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz aksiyon RPG türünde bir rol yapma oyunu olan Raid Brigade'de düşmanları tarafından babasının krallığı yok edilen bir kahramanın yerine geçiyoruz. Topraklarımızı istila eden düşmanlarımızdan intikam almak için silahlarımızı kuşanıyoruz ve maceraya atılıyoruz. Tek başımıza başladığımız yolculuğumuza farklı kahramanlar da katılınca serüvenimiz destansı bir maceraya dönüşüyor.

Raid Brigade içerisinde farklı yeteneklere sahip kahramanlar mevcut. Kimi kahraman kılıç ve kalkanda ustayken kimileri büyü veya ok ve yay kullanmakta usta. Maceramızda görevleri tammaladıkça ve düşmanlarımızı yok ettikçe seviye atlayabiliyor, kahramanlarımızı geliştirebiliyor, büyülü silah ve zırhlar kazanabiliyoruz.

Raid Brigade güzel grafikleri zengin bir içerikle buluşturmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brave Brigade

    Brave Brigade, taktik ve strateji üzerine kurulu bir dünyada kendi kahramanınızla rakipleri yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android RPG oyunu.
  • RAID: Shadow Legends APK

    Sıra tabanlı bir oynanışa sahip olan RAID: Shadow Legens APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur.
  • Monster Raid

    Monster Raid, görevlere katılma ve online oynama seçeneği sunan canavar savaşı oyunu.
  • Timing Hero : Colosseum & Raid

    Timing Hero : Colosseum & Raid, Android cihazlar için geliştirilen ücretsiz bir rol yapma oyunudur.
  • King's Raid

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • RAID: Shadow Legends

    Teleria dünyasını kurtarmak için savaşacağız.
  • Elora’s Raid

    Farklı özelliklere ve eşsiz kostümlere sahip onlarca anime karakterini yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Blitz Brigade: Rival Tactics

    Blitz Brigade: Rival Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur