RaidHunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

RaidHunter, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur. Oyuna yalnızca aksiyon demek haksızlık olur diye düşünüyorum zira rol yapma, macera, aksiyon gibi tarzları bir araya getirdiğini söyleyebilirim.

Oyuna başlarken öncelikle bir rehber sizi karşılıyor ve nasıl oynayacağınızı öğreniyorsunuz. Önce kendinize bazı silahlar üretiyorsunuz ve daha sonra da keşfe çıkıyorsunuz. Fakat açık bir dünya yok ve keşfe karakteriniz kendisi çıkıp geliyor.

Keşifte bulduğu eşyalarla da daha güçlü silahlar üretebiliyorsunuz. Keşif esnasında karşınıza canavarlar çıkarsa canavarlarla dövüşerek XP yani deneyim puanları kazanıyorsunuz. Savaşlarda ise siz pek bir şey yapmıyorsunuz, yalnızca dokunuyorsunuz ve karakteriniz saldırıyor.

Saldıracağınız canavarın özelliklerini önceden görebiliyorsunuz ve savaşmaktan vazgeçebiliyorsunuz. Eğer isterseniz çevrimiçi oynayarak arkadaşlarınızdan yardım alabiliyor ve birlikte savaşlara girebiliyorsunuz.

Oyunun grafikleri gayet hoş ve göze hitap ediyor diyebilirim. Karakterler özellikle detaylı bir şekilde tasarlanmış. Kısacası bu tarz aksiyon oyunlarını seviyorsanız, RaidHunter'a bir şans vermelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

RaidHunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Farklı tarzları bir araya getiren oyunlar her zaman için tekdüze ve aynı şekilde geliştirilmiş oyunlardan çok daha eğlenceli oluyorlar. Bu yüzden de çok daha fazla rağbet gördüklerini söyleyebilirim.

Yeni olmasına rağmen başarılı olacağını düşündüğüm bu tarz hepsi bir arada oyunlardan birisi de RaidHunter. iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bu oyunda amacınız silahlarınızı kuşanıp canavar avına çıkmak.

Oyunun grafikleri bir hayli etkileyici diyebilirim. Canavarlar ve karakterler özellikle ekstra özenle ve çok detaylı olacak şekilde tasarlanmış. Bu da oyunun çok daha fazla göze hitap etmesini sağlıyor.

Oyuna başladığınızda öncelikle karakterinizi seçiyorsunuz. Ardından oyunu nasıl oynayacağınıza dair bir rehber sizi karşılıyor. Böylece karışıklık yaşamıyorsunuz. Ardından karakterinizi keşfe gönderiyor ve karşınıza çıkan canavarları kesmeye başlıyorsunuz. Böylece deneyim puanları kazanıyorsunuz.

Ayrıca oyunda kendi silahlarınızı kendiniz üretiyorsunuz. Yine eğer isterseniz oyunu çevrimiçi oynayarak arkadaşlarınızdan yardım alabiliyor ve birlikte savaşlara girebiliyorsunuz.

Eğer siz de bu tarz aksiyon oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu