Rain Rain Sleep Sounds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Rain Rain Sleep Sounds uygulamasında dinleyeceğiniz seslerle rahatlayarak uykuya dalabilirsiniz.

Rain Rain Sleep Sounds uygulamasıyla Android cihazlarınızdan yağmur sesleri dinleyerek uykuya daha kolay dalabilirsiniz.

Uyku problemi her yaştan insanın yaşadığı sorunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Günlük hayatın stresi, yorgunluk, teknoloji aletlerinin olumsuzlukları gibi çoğaltabileceğimiz sorunlar ve diğer sağlık sorunları sebebiyle yaşanabilen bu durum, yaşam kalitesini de en aza indiriyor. Bu problem için geliştirilen Rain Rain Sleep Sounds uygulaması, rahatlayarak uykuya dalabilmeniz için yağmur seslerini sizlere sunuyor.

Yağmur seslerinin birçok farklı türünü sunan uygulamada sağanak yağmur, yağmur damlası, orman yağmuru, şehir yağmuru, yaz yağmuru ve 3D yağmur sesi gibi popüler sesleri dinleyebilirsiniz. Birden fazla sesi karıştırarak dinleyebileceğiniz gibi tek bir sesi de dinleyebileceğiniz uygulama, bu sayede stresinizi azaltarak rahat bir şekilde uyumanızı kolaylaştırıyor.

Volkan Yılmaz

Rain Rain Sleep Sounds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
73.6 MB DOSYA BOYUTU

Doğa ve yağmur sesleri dinleyerek uyumak istiyorsanız Rain Rain Sleep Sounds uygulamasını indirebilirsiniz.

Rain Rain Sleep Sounds uygulaması iOS cihazlarınızdan rahatlatıcı yağmur ve doğa sesleriyle rahat uyumanızı sağlıyor.

Uykuya dalmakta güçlük çekiyorsanız, saatlerce yatakta dönüyor ve bir türlü uyuyamıyorsanız bu ciddi bir durumun habercisi olabilir. Stres, yorgunluk ve düzensiz uyku alışkanlığını çözmek için kullanabileceğiniz Rain Rain Sleep Sounds uygulaması, çeşitli yağmur ve doğa seslerini sizlere sunuyor.

35 adet yüksek kalitede ses bulunan uygulamada, istediğiniz sesleri birleştirebiliyor ve her birinin ses seviyesini kontrol edebiliyorsunuz. Yağmur sesiyle ateş sesini birleştirerek huzur dolu bir ortamda hissedebilmenize imkan tanıyan uygulamada, zamanlayıcı özelliğini kullanarak uygulamanın otomatik olarak kapanmasını da ayarlayabilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam için uykunuzu düzene sokmak istiyorsanız, Rain Rain Sleep Sounds uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulamada bulunan popüler sesler; fırtına, 3D yağmur, orman yağmuru, sağanak yağmuru, ateş çatırdaması, akarsu sesi, çöl rüzgarı, beyaz gürültü, arabada yağmur sesi.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sleepzy

    Sleepzy uygulaması uykunuzu izleyerek sabahları daha dinç uyanmanızı sağlıyor.
  • Wakeup Light

    Wakeup Light uygulaması sabahları daha rahat uyanabilmeniz için ilginç bir çözüm yolu sunuyor.
  • Rain Sounds

    Rain Sounds dinlendirici yağmur seslerini mobil cihazınıza getiren bir uygulamadır
  • Sleepo

    Sleepo uygulamasında uykuya dalarken dinleyebileceğiniz rahatlatıcı sesleri bulabilirsiniz.
  • Relax Melodies P: Sleep & Yoga

    Android için Relax Melodies P: Sleep & Yoga uygulaması, kişiselleştirilebilen dinlenme ve uyku asistanı uygulamalar arasında en iyilerdendir.
  • Sleep as an Droid

    Sleep as an Droid, kaliteli bir uyku için hazırlanmış olan bu uygulama uyku üzerine birçok özelliğe sahip.
  • Relax Music & Sleep Cycle

    Relax Music & Sleep Cycle, rahatlatıcı müzikler eşliğinde daha güzel bir uyku almanızı sağlayacak olan ücretsiz Android uygulamasıdır.
  • Pokémon Sleep APK

    Uykunuzda pokemonlar toplayabileceğiniz Pokémon Sleep APK, hem uykunuzu takip etmenize, hem de Pokémonlar toplamanıza olanak sağlıyor.