Rainbow Breaker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Rainbow Breaker mobil oyunu, hareketli çubukla platformdaki topları büyük bir zevkle indireceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Rainbow Breaker mobil oyunu, aşina olduğumuz tarzda bir oyun mekaniğini gökkuşağı isminin hakkını verircesine renklendiren beceri tarzında bir mobil oyundur.

Rainbow Breaker mobil oyununda zeminde yer alan çubuğu sağa ve sola oynatarak hedefler ve çubuk arasında gidip gelen topları istediğiniz hedefe göndereceğiniz son derece eğlenceli bir oyundur. Fazlasıyla beceri ve zeka isteyen Rainbow Breaker mobil oyununda aynı renkte toplara vurduğunuz zaman bir arada duran o toplar düşecek ve hareketli hale gelecek. Oyun arenasında öyle bir an gelecek ki ortalık renkli toptan geçilmeyecek. İşte oyunun en zevkli noktası da burası. Metroda, otobüste, okulda kısacası sıkıldığınız her anda cebinizden çıkarıp keyifli bir zaman geçirebileceğiniz Rainbow Breaker mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve bu renkli maceraya hemen katılabilirsiniz.

Yağız Sarman

Rainbow Breaker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Rainbow Breaker mobil oyunu, sıkıldığınız her an cebinizden çıkarıp zamanınızı renklendireceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Rainbow Breaker mobil oyunu, hareketli bir çubukla hedefleri vuracağınız ancak işlerin bazen çığırından çıktığı son derece keyifli bir tür beceri oyunudur.

Rainbow Breaker mobil oyununu elinize aldığınızda eminiz ki buna benzer bir oyunu daha önce oynamış ya da görmüş olacaksınız. Ancak Rainbow Breaker mobil oyununda klasik versiyonlara çok fazla renklendirme yapıldığı söylenebilir. Hatta oyunda öyle anlar gelecek ki renklerden önünüzü göremeyeceksiniz.

Aşırı keyifli bir oynanışı olan oyunun bağımlılık yapma olasılığı ciddi oranda yüksek. Zeminde yer alan hareketli çubukla renkli topları aynı renkte toplara çarptırmaya çalışacağınız oyunda bir arada duran topları ayırmak temel amacınız olacak. Ancak oyunda en çok şikayet edilen nokta ise 60 saniyelik oyun süresi. Ancak güncellemelerle bu sürenin kaldırılması da gündemde. Keyifle oynayacağınız Rainbow Breaker mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BBTAN2

    En iyi Brick Breaker oyunu
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Brick Breaker Lab

    Brick Breaker Lab, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir tuğla kırma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • FFTAN

    FFTAN, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz tuğla kırma (breakout, brick breaker) oyunu.
  • Bricks Breaker Puzzle

    Zevkli ve sürükleyici bir mobil oyun
  • Brick Breaker Hero

    Brick Breaker Hero, popüler tuğla kırma oyununun canavarlı sürümü.
  • Brick Breaker Marathon

    Brick Breaker Marathon eğlenceli bir mobil oyundur
  • Bricks Breaker

    Bricks Breaker eğlenceli bir mobil tuğla kırma oyunudur