Ramazan İmsakiyesi 2013

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
555 TOPLAM İNDİRME

Ramazan İmsakiyesi 2013, Android kullanıcıları için hazırlanmış kullanışlı bir 2013 imsakiyesidir.

NOT: Uygulama, üreticisi tarafından Google Play üzerinden kaldırılmıştır.

2013 yılı Ramazan ayı için Diyanet İşleri Başkanlığı verilerine göre hazırlanan ücretsiz ve kullanışlı bir Android uygulaması olan Ramazan İmsakiyesi 2013, Ramazan ayı boyunca en çok kullanacağınız mobil uygulamalar arasında yer alacaktır.

Türkiye'nin 81 farklı ili için iftar ve sahur saatlerini gösteren uygulama, eğer internet bağlantınız varsa bulunduğunuz şehri otomatik olarak tespit edecektir. Farklı şehirlere ait iftar ve sahur saatlerini görmek isterseniz, şehir listesi üzerinden kolayca istediğiniz şehri seçebilirsiniz.

Tüm namaz vakitlerini de gösteren Ramazan İmsakiyesi 2013 adlı uygulama, hergün için iki farklı hadisi de kullanıcılarıyla paylaşmaktadır.

Şık ve sade tasarımı sayesinde tüm kullanıcılar tarafından kolaylıkla kullanılabilecek bir uygulama olan Ramazan İmsakiyesi 2013, iftar ve sahur saatleri için geri sayım özelliğine de sahiptir. Bu sayede iftar ve sahura ne kadar zaman kaldığını görebilirsiniz.

Ramazan İmsakiyesi 2013 Özellikleri:

  • Türkiye'nin 81 iline ait imsakiye bilgileri
  • 3G/WIFI desteği sayesinde şehir tespit özelliği
  • 2013 Ramazan ayı bilgileri
  • İftar ve sahur için geri sayım
  • Namaz vakitlerini gösterir
  • Hergün için iki farklı hadis
Can Çevrim

Ramazan İmsakiyesi 2013

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME

Ramazan İmsakiyesi 2013 ile imsak ve iftar vakitlerini takip edebilir, alarm kurabilirsiniz

Ramazan İmsakiyesi 2013 Ramazan ayında iftar ve imsak vakitlerinizi cep telefonunuz üzerinden takip etmenize yardımcı olan bir iOS imsakiye uygulamasıdır.

Ramazan İmsakiyesi 2013 seçim yaptığınız ile göre imsak ve iftar saatlerini listeler ve size ezan okunma saatleri hakkında bilgi verir. Bunun haricinde uygulama ana ekranında Ramazan ile ilgili ipuçları ve kullanışlı bilgiler paylaşan uygulama yine ana ekranında iftara kaç saat kaldığını gösteren bir sayaç da bulundurmaktadır. Böylece oruç açma vaktinizi sürekli gözünüzün önünde buluındurabilir ve planınızı bu vakte göre ayarlayabilirsiniz.

Programın arayüzü oldukça sadedir ve kolayca kullanılabilmektedir. Kullanıcılar 2013 imsakiyesi ile ilgili olarak ulaşmak istediği bilgilere saniyeler içerisinde erişerek zaman kaybından kurtulmaktadır. Programın sahip olduğu alarm sistemi ile iftar ve imsak vakitlerinin öncesine alarm kurarak bu vakitlerden önce otomatik olarak bilgilendirilirsiniz.

Uygulama genel olarak ihtiyaç karşılayan ve görevini yerine getiren bir yazılımdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013

    Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013, Diyanet İşleri verilerine göre Android için hazırlanmış bir İmsakiye uygulamasıdır.
  • Ramazan İmsakiyesi

    Ramazan İmsakiyesi, Ramazan Ayı boyunca oruç tutan Müslümanlar'a bilgi sağlayan başarılı bir uygulamaır.
  • Ramazan İmsakiyesi 2014

    Ramazan İmsakiyesi 2014, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Ramazan Ayı'nda iftar ve sahur vakitlerini kontrol etmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Ramazan İmsakiyesi 2015

    Ramazan İmsakiyesi 2015, Ramazan ayında Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabilmeniz için geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir imsakiye uygulaması.
  • İmsakiye 2019

    Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitleri telefonunuzda
  • Ramazan 2013

    Ramazan ayında hem iftar hem de sahur saatlerini kaçırmak istemiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.
  • Ramazan 2019

    İftar ve Sahur vakitleri, Beş vakit Namaz saatleri (Ezan bildirimli)
  • Ramazan 2017

    Ramazan 2017, Android platformundaki en zengin içerikli Ramazan uygulaması.