Ramazan İmsakiyesi 2014

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
369 TOPLAM İNDİRME

Ramazan İmsakiyesi 2014, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Ramazan Ayı'nda iftar ve sahur vakitlerini kontrol etmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android uygulamasıdır.

Ramazan İmsakiyesi 2014, 28 Haziran'da başlayacak olan Ramazan Ayı'nda iftar ve sahur zamanlarını Android telefon ve tabletleriniz üzerinden kontrol edebilmenizi sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir uygulamadır.

Türkiye'deki 81 il için farklı olan ifatr ve sahur sürelerini görüntüleyebileceğiniz uygulama son derece sade ve modern bir şekilde tasarlanarak geliştirilmiştir. Bu nedenle kullanırken herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Ramazan ayı boyunca etrafınızdaki kişilere sahur ve iftar saati sormak yerine akıllı cihazlarınız üzerinden dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz. Oldukça yararlı olan uygulamanın en güzel yönü ise tamamen ücretsiz olarak kullanılabilmesi. Dilerseniz hemen Android telefon ve tabletlerinize indirerek ramazan ayı hazırlıklarınıza şimdiden başlayın.

Uygulamayı kullanarak beğenirseniz arkadaşlarınıza da önererek onlarında bu güzel uygulamadan ücretsiz olarak faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ramazan İmsakiyesi

    Ramazan İmsakiyesi, Ramazan Ayı boyunca oruç tutan Müslümanlar'a bilgi sağlayan başarılı bir uygulamaır.
  • Ramazan İmsakiyesi 2013

    Ramazan İmsakiyesi 2013, Android kullanıcıları için hazırlanmış kullanışlı bir 2013 imsakiyesidir.
  • Ramazan İmsakiyesi 2015

    Ramazan İmsakiyesi 2015, Ramazan ayında Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabilmeniz için geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir imsakiye uygulaması.
  • Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013

    Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013, Diyanet İşleri verilerine göre Android için hazırlanmış bir İmsakiye uygulamasıdır.
  • İmsakiye 2019

    Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitleri telefonunuzda
  • Ramazan 2014

    Ramazan 2014, mübarek Ramazan ayında oruç tutanların iftar ve sahur vakitleri ile birlikte namaz vakitlerini de kontrol edebilecekleri yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.
  • Ramazan 2019

    İftar ve Sahur vakitleri, Beş vakit Namaz saatleri (Ezan bildirimli)