Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,114 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello Uygulaması (Android İndir): KPSS'ye hazırlananlar için soru bankası

Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin PDF kitap uygulaması değil, KPSS sınavlarına hazırlanan öğrenciler için hazırlanmış bir eğitim uygulaması. Ramazan YETGİN Hocanın önderliğinde hazırlanmış olan Sen Bilirsin Düello uygulaması, KPSS’ye hazırlık içinde olan öğrencilerin boş zamanlarını verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirebilmeleri hedeflenerek oluşturulmuş. Uygulamadaki sorular da Ramazan YETGİN hocanın editörlüğünde Türkiye’nin alanında en yetkin hocaları tarafından oluşturulmuş.

Ramazan Yetgin ile Sen Bilirsin Düello uygulaması şu şekilde çalışıyor; Dülleoya katıl bölümünde açılmış olan herhangi bir odaya giriyorsunuz. Odalar 45 saniye boyunca açık tutuluyor. Tüm kullanıcıların katılımıyla oyun başlıyor. Her kullanıcıya aynı anda aynı sorular soruluyor ve soruların yanıtlanması için 45 saniye veriliyor. Tüm kullanıcılar cevap verdiğinde sürenin bitmesi beklenmeden yeni soru yöneltiliyor. Her kullanıcının 1 kez yanlış yapma hakkı var. 2. hatada eleniyorsunuz. Elenen kullanıcı düelloyu izlemeye devam edebiliyor ama sorulara yanıt veremiyor.

KPSS sınavına hazırlığı eğlenceli hale getiren Ramazan Yetgin Sen Bilirsin Düello uygulamasında her hafta Pazartesi günü saat 0:00 - Pazar günü 23:59 arası turnuvalar düzenleniyor. Düello sonrası kazanmış olduğunuz altınlar ve bildirimlerden kazandığınız altınlar ile haftalık turnuva altın sayınız artıyor, bu da sıralamanızı belirliyor. Turnuva sonunda çok altın biriktiren kullanıcı şampiyon oluyor ve sürpriz hediyeler kazanıyor. Turnuva altın sayısı her hafta başlayan yeni turnuva ile sıfırlanıyor, böylece uygulamayı yeni yükleyen kullanıcılar adaletli bir yarışmaya dahil oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Öğretmen Kitaplığı

    Öğretmen Kitaplığı uygulaması ile dilediğiniz kitapların e-kitap versiyonuna ulaşabiliyorsunuz.
  • DW Learn German

    DW Learn German uygulaması ile akıllı telefonlarınızdan Almanca öğrenebilmeniz mümkün.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Coğrafya Kartları

    Coğrafya Kartları uygulaması, sınavlarda ve derslerinizde size büyük kolaylık sağlıyor.
  • EBA Akademik Destek

    EBA Akademik Destek uygulaması ile öğrenciler diledikleri yerde ve zamanda eksik oldukları konularda çalışarak sınavlara hazırlanabiliyorlar.
  • OASIS

    İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri, öğrenci bilgi sistemine OASIS uygulaması üzerinden erişebiliyorlar.
  • Okul Öncesi Öğretmeni

    Okul Öncesi Öğretmeni uygulaması, okula henüz başlamayan çocuklarınızın gelişimine yardımcı olmayı amaçlıyor.
  • Pakodemy

    Üniversite sınavlarına hazırlanırken Pakodemy uygulaması hedeflerinize ulaşmanızda büyük kolaylık sağlıyor.