Ramboat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Rambo karakterin yerine geçtiğiniz aksiyon arcade oyunu

Ramboat 2, Rambo karakterin yerine geçtiğiniz aksiyon yüklü platform shooter oyunu. Aksiyon dozunun yüksek tutulduğu, temponun hiç düşmediği askeri nişancı oyununda Rambo kadar güçlü, tüm silah ve araçları ustalıkla kullanabilen karakter ile Coronel’in ordusunu dağıtıyorsunuz. Kara, hava ve deniz saldırılarına karşı ne kadar dayanabilirsiniz? Ramboysanız başabilirsiniz!

Yan kamera bakış açısından oynanış sunan aksiyon oyununda kendisini Rambo sanan bir karakteri kontrol ediyorsunuz. Av tüfeği, makineli tüfek, tüfek, uzi, roketatar dahil kullanabileceğiniz onlarca geliştirilebilir silah mevcut. Denizden, karadan, havadan sürekli olarak saldırılar düzenleyen düşmanla başa çıkmak için çok hızlı olmalısınız. Silahlı olmanın ve her türlü aracı sürebilmenin avantajını kullanmalısınız. Bu arada düşmanların hiç bitmediği, sonsuz oynanış sunan arcade modu dışında “Daha fazla düşmanı kim öldürecek?” yarışına girdiğiniz multiplayer (çok oyunculu) modu ve meydan okumayı sevenlere açık elite mod var. Görev odaklı da ilerliyorsunuz. Düşman kampını yok etme, bombayı devre dışı bırakma, boss mücadeleleri gibi zorlu görevler sizi bekliyor.

Erkan Calp

Ramboat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
229.9 MB DOSYA BOYUTU

Coronel ve ordusunu yenebilecek tek kahraman askersiniz.

Ramboat 2, kullanamadığı silah, süremediği araç olmayan efsane karakterin Rambo’nun yerine geçtiğiniz bol ateş etmeli aksiyon oyunu. Düşman kampına sızmaktan bombayı etkisiz hale getirmeye onlarca zorlu görevi tamamlamaya çalışıyor, multiplayer modda arkadaşlarınızla kapışıyor, elite modda diğer oyunculara meydan okuyorsunuz. Hızlı tempolu askeri oyunları seviyorsanız, kaçırmayın derim; indirin ve hemen oynamaya geçin.

Capcanlı, detaylı, yüksek kalitede grafikleriyle kendisin çeken yandan bakmalı aksiyon arcade oyununda Rambo olarak göreviniz; Coronel ve ordusunu dağıtmak. Askerler, paraşütçüler, roketatarlar, denizaltılardan oluşan bir orduyla karşı karşıyasınız. Karadan, denizden, havadan gelen düşman saldırılarını geri püskürtmek için kullanabileceğiniz onlarca silah mevcut. Alev makinesi, klasik tabanca, makineli tüfek, roketatar, uzi, av tüfeği, tüfek ve daha saymakla bitmeyecek geliştirilebilir silaha sahipsiniz. Sürebildiğiniz araç sayısı da bir hayli fazla. Bu arada görev odaklı ilerleyen arcade modu dışındaki iki modu da oynamanızı tavsiye ederim.

Ramboat 2 Özellikleri:

  • Oynaması basit ve tamamen ücretsiz!
  • Basit ve sezgisel arayüz. Tek parmakla zıplama ve ateş etme
  • Harika iki boyutlu grafikler, etkileyici efektler
  • Gaza getiren müzikler ve ses efektleri

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sheriff vs Cowboys

    Kasaba halkını haydutlardan koruyun.
  • Major Mayhem 2

    Major Mayhem, göreve geri döndü ve bir kez daha kötülük kuvvetleriyle karşı karşıya.
  • Squad Alpha

    Squad Alpha, tepeden oynanış sunan aksiyon nişancı oyunu.
  • MiniStrike

    Counter Strike benzeri süper eğlenceli bir oyun
  • Kuboom APK

    Kuboom APK Android FPS shooter oyunu, Counter Strike benzeri oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor. 3D Online FPS oyunu oynaması ücretsiz!
  • Mayhem - PVP Arena Shooter

    Ölüm avcıları arenalarda bir araya geliyor.
  • Metal Strike War

    İnternetsiz oynanabilen harika bir shooter oyunu
  • Metal Squad

    Metal Squad, grafikleriyle nostalji yaşatan iki boyutlu ateş etme - aksiyon oyunu.