Random Heroes 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Random Heroes 2, kendisinden bir önceki oyundan daha fazla silahlarıyla ve yeni karakterleriyle oyuna derinlik katıyor. Serinin ikinci oyunu bu sefer en az iki kat daha uzun bir oyun süresine sahip.

Ravenous Games'in büyük bir başarısı olan Random Heroes oyununun devamı olan Random Heroes 2, yine benzer Mega Man tarzı shooter ve sidescroller kombinasyonunu birleştiriyor. Yine her yeri sarmış olan zombie ordusuna karşı mücadele eden kahraman sizsiniz. Sağ ve sol yön tuşlarıyla birlikte zıplama ve ateş etme opsiyonları olan Random Heroes 2, bir önceki oyun gibi güzel bir retro stiline sahip.

Oyun içersinde topladığınız paralar aracılığıyla bölüm sonlarında alışveriş yapmanız mümkün. Yapılan alışverişler arasında yeni karakterler var veya isterseniz silahınızı değiştirmeniz de mümkün. Karakterlerin her biri farklı özelliklere sahip. Kimisi daha güçlüyken, başkaları daha hızlı veya daha dayanıklı. Silahlara gelecek olursak, isterseniz elinizdeki silahları güçlendirebiliyorsunuz, isterseniz geniş ürün yelpazesinden gönlünüzde olan silaha sahip oluyorsunuz.

Oyunda paraları kendiniz toplayıp sıkıntısız bir şekilde her türlü silaha ve karaktere ulaşabiliyorsunuz. Ne var ki acelesi olan ve zaman oynayan oyunseverler beklemek konusundaki sıkıntılarını da giderebiliyorlar, çünkü oyun içi satın alma opsiyonlarıyla derhal istediğiniz silaha ve karaktere kavuşabiliyorsunuz. Kendi tecrübeme dayanarak söyleyeyim, oyuna haksızlık etmemek adına adım adım oynamak da oldukça zevkli. Neticede sahip olduğunuz her şey alın teriyle elde edilmiş olacak.

Random Heroes 2, bir öncekinden daha detaylı bir oyun. Ve yeni eklenen özelliklerle birlikte oyunu rakamlara dökelim:
90'ın üstünde bölüm
22 farklı silah
18 kendine has karakter
Yenilenen toplanabilir eşyalar
Daha büyük oyun haritaları
Google Play Achievement Sistemi

Alper Çetiner

Random Heroes 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

Random Heroes 2, kendisinden bir önceki oyundan daha fazla silahlarıyla ve yeni karakterleriyle oyuna derinlik katıyor. Serinin ikinci oyunu bu sefer en az iki kat daha uzun bir oyun süresine sahip.

Ravenous Games'in oldukça ses getiren Random Heroes'un devamı niteliğinde çıkan Random Heroes 2, en az bir önceki oyun kadar güzel bir oyun. Mega Man serilerinden alışık olduğumuz sidescroller ve shooter kombinasyonunu güzel birleştiren ve retro oyunseverlerin gönlünü saniyelerde fethedebilen bu oyunda yine bir önceki gün gibi dünyayı terörize eden zombie ordusuna karşı silahlı mücadeleye girişen bir kahramanı oynuyorsunuz.

Sağ ve sol yön tuşlarıyla birlikte ateş etme ve zıplama kontrollerine sahip olan bu oyuna çok hızlı alışıyorsunuz. Random Heroes 2'de her bölüm sonunda kazandığınız paralar ve puanlar iş yapıyor. Bir sonraki bölüme başlamadan seçilen alışveriş menüsünde silahınızı veya karakterinizi değiştirebiliyorsunuz. Karakterlerin her biri kendine has özelliklere sahip olsa da bazıları daha güçlü, kimisi ise daha dayanıklı veya daha hızlı. Silahlarda ise iki seçeneğiniz var. Ya elinizdeki silahı güçlendiriyorsunuz ya da raflardaki zengin çeşitlerden gönlünüzde yatan sultanı alıyorsunuz.

Oyun içersinde kazandığınız paralar ve puanlar oyun içi satın alma opsiyonunu gerektirmeyecek bir yeterliliğe sahip. Ama tahamülsüz ve aceleci oyuncular da düşünülmüş ve ilgilisine istenen her ürün satın alınabilir düzeyde. Bana soracak olursanız tam bir oyun zevki için oyunda sahip olacağınız her ürün veya silahı alın teriyle edinin. Oyunun zorluk seviyesi de abartılı bir zorluğa sahip olmadığından fazla endişeye gerek yok.

Random Heroes 2, serinin bir önceki oyunundan daha geniş kapsamlı. Ancak gelin rakamlarla birlikte farkı gözden geçirelim:
90'ın üstünde bölüm
22 farklı silah
18 kendine has karakter
Yenilenen toplanabilir eşyalar
Daha büyük oyun haritaları
Google Play Achievement Sistemi

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Random Heroes

    Ravenous Games'in lokomotif oyunlarından biri olan Random Heroes, retro sevenlerin uzun zamandır aradığı shooter oyunu olarak başarılı bir çizgide ilerliyor.
  • Devious Dungeon

    Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun
  • World War Heroes APK

    World War Heroes APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz 2. Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu.
  • Random Fighters

    Random Fighters ilginç bir mobil dövüş oyunudur
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Heroes and Castles 2

    Heroes and Castles 2 güzel grafikleri yüksek aksiyonla birleştiren bir savaş oyunudur
  • Tomb Heroes

    Tomb Heroes, yaratıkları öldürerek hayatta kalmaya çalıştığınız aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Heroes Infinity

    Heroes Infinity, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.