Rayman Classic

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
306 TOPLAM İNDİRME

Rayman Classic mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.

Rayman Classic eğer platform oyunlarının klasik versiyonları hoşunuza gidiyorsa keyifle oynayabileceğiniz bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Rayman Classic, bize 1995 yılında Sega Saturn, PlayStation, Atari ve PC için yayınlanan ilk Rayman oyununu mobil cihazlarımızda oynayabilme imkanı veriyor. Bu syaede hem nostaljik anılarımızı tekrar yaşayabiliyor, hem de boş zamanlarımızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebiliyoruz.

Oyunumuzun hikayesi kötü kalpli Mr. Dark'ın Eloctoons'ları kaçırmasıyla başlıyor. Kahramanımız Electoons'ları kurtarmak ve Mr. Dark'ı durdurmak için uzun bir yolculuğa çıkıyor. Biz de ona bu zorlu mücadelesinde yardımcı oluyoruz ve engelleri aşmasını sağlıyoruz.

Rayman Classic 2 boyutlu retro tarzda grafiklere sahip. Oyunda düşmanlarımızla savaşıp engelleri aşmaya çalışırken farklı ve renkli dünyaları ziyaret edebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Rayman Classic

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

Rayman Classic, Ubisoft'un popüler platform oyunu Rayman'in ilk halini görebileceğiniz süper eğlenceli bir oyun.

Rayman Classic ile Ubisoft imzasını taşıyan popüler platform oyununun ilk hali mobil cihazlarımıza taşınıyor.

Ubisoft’un milyonların beğenisini kazanan maskotu Rayman’in büyülü ormanın derinliklerinde geçen tehlikeli macerasına ortak olduğumuz oyun görsel olarak çocukluğumuzda oynadığımız Rayman oyununun birebir hali. Görsel olarak şimdiki Rayman oyunlarının yanından bile geçmese de nostalji yaşatmasıyla yeni versiyonları kesinlikle unutturuyor.

İki boyutlu 16 bit görselleriyle heyecan uyandıran platform oyunu mobile harika portlanmış diyebilirim. Karakterler, çevre atmosfer ve oynanış kısacası her şey oyunun çıktığı dönemdekiyle birebir. Yine karakterimiz yerinde duramıyor, tehlikeli platformları atlatmak için şekilden şekile giriyor, kendinden büyük yaratıklarla mücadele ediyor.

1995’den bu yana hayatımızda olan kahraman Rayman’in ilk halini özlediyseniz Rayman Classic ile özleminize son verebilirsiniz. Oyun ücretli ancak o günleri tekrar yaşamak adına kesinlikle satın alınabilir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rayman Fiesta Run

    Rayman Fiesta Run, hem akıllı telefon hem de tabletinizde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • Rayman Jungle Run

    Rayman Jungle Run, Android telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz en heyecanllı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Rayman Adventures

    Rayman Adventures yüksek kaliteli bir mobil platform oyunudur
  • Bombplan Classic

    Bombplan Classic, elinizdeki bombalarla yolunuza çıkan engelleri yok etmenizi ve yeni bölümlere geçmenizi amaçlayan bir oyundur.
  • Shadow Warrior Classic Redux

    Shadow Warrior Classic Redux, Android platformu için 90'lı yıllarda efsane olmuş oyunun tekrar elden geçirilmiş halidir.
  • VectorMan Classic

    İnsanları robotların elinden kurtarmalısınız.
  • Gunstar Heroes Classic

    SEGA'nın aksiyon oyunuyla nostalji yapıyoruz.
  • Streets of Rage 2 Classic

    Harika bir dövüş oyunu