Razer Cortex: Deals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Razer Cortex: Deals, yeni çıkan oyunları anlık olarak takip edebileceğiniz bir alışveriş platformudur.

Razer Cortex: Deals, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir oyun mağazasıdır. Razer Cortex: Deals ile yeni çıkan oyunlardan haberdar olabiliyor ve indirimleri kovalayabiliyorsunuz.

Hızlı ve kolay bir şekilde oyun satın almanızı sağlayan Razer Cortex: Deals, yeni çıkan oyunlardan haberdar olmanızı sağlarken beğendiğiniz oyunları ucuz elde etmenizi de sağlıyor. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile oyunları özelliklerine ve fiyatlarına göre kıyaslayabiliyor aynı zamanda indirimlerden anında haberdar olabiliyorsunuz. Bildirim sistemine de sahip olan Razer Cortex: Deals, önemli haberleri kaçırmanızı da önlüyor. Uygulama ile profilinizi oluşturduktan sonra oyun hesaplarınıza bağlantı kurabiliyor ve beğendiğiniz oyunları kayıt altına da alabiliyorsunuz.

Kolay bir kullanıma sahip olan Razer Cortex: Deals, her oyuncunun telefonunda olması gereken uygulamadır. En iyi fiyat garantisi de sunan Razer Cortex: Deals ile orjinal oyun deneyimi yaşayabilir ve oyunlardan aldığınız zevki katlayabilirsiniz. Ayrıca Razer Cortex: Deals ile diğer mağazalardaki fiyatları da anında görüntüleyebiliyorsunuz.

Razer Cortex: Deals uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Razer Cortex: Deals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Razer Cortex: Deals, yeni çıkan oyunları anlık olarak takip edebileceğiniz bir alışveriş platformudur.

Beğendiğiniz oyunları takip edebileceğiniz ve yeni oyunlardan anında haberdar olabileceğiniz bir alışveriş platformu olan Razer Cortex: Deals, oyuncuları yakından ilgilendiren bir uygulamadır. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulama ile oyun oynamanın tadına varıyorsunuz.

Orjinal oyunları ucuz fiyata elde etmenizi sağlayan Razer Cortex: Deals, oyuncuların telefonlarında olması gereken bir uygulamadır. Beğendiğiniz oyunları yakından takip etmenizi ve kıyaslamanızı sağlayan uygulama, sahip olduğu bildirim sistemiyle de değişiklikleri anında haber veriyor. Oyun piyasasından haberdar olmanızı da sağlayan Razer Cortex: Deals, en iyi fiyata oyun alabilmenizi de sağlıyor. Oldukça kolay bir arayüze sahip olan uygulama her oyuncunu telefonunda mutlaka olmalı. Orjinal oyun deneyimi yaşamak için Razer Cortex: Deals'ı mutlaka denemelisiniz.

Önemli haberleri kaçırmanızı da önleyen uygulama ile profilinizi oluşturduktan sonra oyun hesaplarınıza bağlantı kurabiliyor ve beğendiğiniz oyunları kayıt altına da alabiliyorsunuz. Kolay bir kullanıma sahip olan Razer Cortex: Deals ile oyunlardan aldığınız zevki katlayabilirsiniz. Ayrıca Razer Cortex: Deals ile diğer mağazalardaki fiyatları da anında görüntüleyebiliyorsunuz.

Razer Cortex: Deals uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Razer Nexus

    Razer Nexus, Kishi v2 kontrolcüsü için bir bağlantı aracı olmasının yanında, içerisinde 1000'den fazla oynayabileceğiniz oyun bulunduruyor.
  • Mobo Fashion Trends & Deals

    Android cihazınızda kullanabileceğiniz moda uygulamasıdır.
  • Razer Comms - Gaming Messenger

    Razer Comms ile oyun oynarken arkadaşlarınızla yazışabilir ve sesli görüşebilirsiniz
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.