RE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

RE uygulaması, HTC tarafından hazırlanmış ve Android kullanıcılarının RE Camera cihazlarını mobil cihazlarına bağlayabilmek için kullanabilecekleri ücretsiz ve resmi bir uygulama. RE Camera, hem amatör çekimler hem de profesyonel çekimler için akıllı telefonunuzu kullanmadan daha rahat fotoğraf çekmenize olanak tanıyor ancak RE uygulamasıyla telefonunuzun desteğini de alabilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak RE kameranızı direkt olarak telefonunuza kablosuz olarak bağlayabiliyor, daha sonra çeşitli işlemleri kameraya dokunmadan gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu işlemleri kısaca listelemek gerekirse;

  • Kamera çekimini başlatma ve durdurma
  • Vizörü telefon ekranından görebilme
  • Otomatik fotoğraf ve video aktarımı
  • Bulut depolama işlemleri
  • Sosyal ağlardan paylaşım yapma

Kameranızı istediğiniz konuma yerleştirdikten sonra dilerseniz başka bir yere gidebilir ve kameranın çektiği anın görüntüsünü incelerken, dilediğiniz gibi durdurma ve başlatma işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz.

Çekilen fotoğraf ve videoların otomatik olarak akıllı cihazınıza aktarılması sayesinde yedekleme ve kopyalama işlemleriyle de uğraşmadan kablosuz olarak tüm görselleri saklayabiliyorsunuz. Eğer RE Camera cihazını kullanıyorsanız Android cihazlarınıza RE uygulamasını yüklemeyi de unutmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

RE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

RE uygulamasıyla HTC RE Camera cihazınızı iPhone ve iPad mobil cihazlarınızla kolayca eşleştirebilirsiniz.

HTC'nin RE Camera cihazı, bilhassa amatör fotoğraflar çekenler için hazırlanmış bir cihaz ancak sahip olduğu çekim yetenekleri sayesinde çok profesyonel sonuçlar alınmasına olanak tanıyor. Tek yapmanız gereken cihazı elinizde tutarken çekimler gerçekleştirmek ve daha sonra onların otomatik olarak akıllı telefonunuza aktarılmasını beklemek. Ufak boyutları ve hareketli çekimleri bile sorunsuzca gerçekleştirebilmesi sayesinde GoPro'nun uygun fiyatlı bir alternatifi diyebilirim.

Ancak cihazı en verimli şekilde kullanabilmek için iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz RE uygulamasına ihtiyacınız var. RE uygulaması, kamera ile mobil cihazınız arasında bir bağlantı kuruyor ve böylece fotoğraf ile videoların anında aktarımı mümkün hale geliyor.

Tabii ki uygulamanın tek kabiliyeti bu değil. Kameranızı tuttuğunuz açıda nelerin çekileceğini direkt olarak iOS cihazınızda görme şansınız oluyor ve çekimin ardından da hemen sosyal ağlar üzerinden dostlarınızla görsellerinizi paylaşabiliyorsunuz.

Uygulamayı açtığınızda RE kameranızı sadece tek bir defa eşleştirmeniz gerekiyor ve daha sonra herhangi bir işlem yapmadan uygulamanın tüm işlevlerinden faydalanabiliyorsunuz. Cihazlar arasında kurulan bağlantının sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için hazırlanmış olan uygulama, çok fazla batarya ya da işlemci gücü kullanımına da sebep olmuyor.

Eğer HTC'nin RE Camera ürününü satın aldıysanız vakit kaybetmeden RE uygulamasını da iPhone ve iPad'lerinize yüklemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında