Reader - eBooks from Sony

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME

Sony iOS platformu için geliştirdiği Reader uygulamasını, AppStore üzerinde bulunan e-kitap okuyucu uygulamalar için rakip olarak kullanıma sundu.

Sony, Reader adını verdiği e-kiyap uygulamasını alternatif bir uygulama olarak kullanıcıların beğenisine sundu. Reader uygulamasının zaten benzeri uygulamalar AppStore üzerinde yer alıyor. Özellikle Apple'ın kendi uygulaması olan iBooks bu alanda zaten açık ara lider ve ardından da Amazon gelmekte. Bu yüzden neden Sony Reader sorusuna cevap verilemiyor. Çünkü uygulama farklı bir özellik sunmuyor ve diğer e-kitap uygulamaları ile aynı. Sadece arayüzü ve kullanımı biraz daha basit. Bu da zaten fazla bir özellik sunmamasından kaynaklanıyor.

Reader uygulaması e-kitap okumak ve indirmek isteyen kullanıcılardan Sony hesap bilgilerini istiyor. Bu sayede daha önceden indirilmiş veya satın alınmış bir içerik var ise uygulama üzerinden görülebiliyor. Farklı bir özelliği olmayıp üstüne birde sadece İngilizce dilini desteklemesi, uygulamayı kullanmak için zorluk çıkartıyor.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Acrobat Reader

    Adobe Acrobat Reader, en popüler PDF görüntüleme programının mobil sürümüdür.
  • Endless Reader

    Okul öncesi eğitim uygulamaları arasında yer alan Endless Reader çocuklara eğlenceli bir eğitim olanağı sunuyor.
  • Velocity Speed Reader

    Velocity Speed Reader, yazıları kelime kelime ayırarak hızlı okumanıza yarayan bir iPhone ve iPad uygulaması.
  • ABBYY Business Card Reader

    iPhone kullanıcıları için hazırlana ABBYY Business Card Reader kartvizitlerin resmini çektikten sonra irtibat bilgilerini otomatik olarak telefon rehberine ekler.
  • Feeddler RSS Reader

    Google Reader hesabınızla senkronize çalışabilen ve cache sistemi sayesinde çevrimdışı dahi olsanız 1000+ mesajı okuyabilmenizi sağlayan bir rss takip uygulamasıdır.
  • Foxit PDF Reader

    Akıllı cihazlarınızda PDF dosyalarınızı görüntülemek istiyorsanız, Foxit PDF Reader uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Rapid Reader

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hızlı okuma uygulamasıdır.
  • MobileRSS

    Google Reader hesbabınızdaki aboneliklerinizi mobil cihazınızdan ulaşabilir olması için geliştirilmiş rss takip uygulamasıdır.