Ready, Set, Monsters!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Powerpuff kızlarıyla canavarları durdurun.

Ready, Set, Monsters! (Hazır, Başla, Canavarlar!), popüler çizgi film kanalı Cartoon Network’ün Powerpuff kızlarıyla canavarları karşı karşıya getiren macera rpg oyunu. Türkçe dil desteğiyle gelen oyunda özel güçleri olan Powerpuff Girls karakterleri arasından seçiminizi yapıp yaratıkları cehenneme sürüyorsunuz. Aksiyon yüklü süper kahraman oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim.

Mobil platformda çizgi film - animasyon stili en iyi oyunları sunan Cartoon Network’ün Hazır, Başla, Canavarlar! adını verdiği yeni oyunda kötü canavarlar sürüsünün işini bitirmeniz isteniyor. Powerpuff kızlarıyla Canavar Adası’ndaki tüm kötü canavarları öldürüyorsunuz.

Oynanabilir karakterler; Blossom, Bubbles ve Buttercup. Hepsinin dövüş stili farklı, özel aura saldırıları var. Blossom dengeli, Bubbles hızlı ve hafif, Buttercup ise yavaş ve ağır… Canavarları öldürürken refleksleriniz kadar savaş stratejiniz de önemli. Canavarlar arasında size ekstra saldırı hakkı ve pasif bonuslar veren, iyileştirme gücüne ve fazlasına sahip dost canavarlar da var. Unutmadan, Powerpuff kızların becerilerini geliştirebiliyorsunuz. Hız, dayanıklılık, güç kazandıran yükseltmeler, daha güçlü canavarlarla daha kolay başa çıkmanızı sağlıyor.

Erkan Calp

Ready, Set, Monsters!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
423.6 MB DOSYA BOYUTU

Powerpuff Girls karakterlerle canavarlara karşı savaşın.

Ready, Set, Monsters!, en çok izlenen çizgi film kanalı Cartoon Network’ün Powerpuff kızlarıyla kötü canavarları yüz yüze getirdiği macera rol yapma oyunu. Çizgi film stili hoş görseller sunan oyun, çocuklardan ziyade yetişkinlere hitap ediyor. Canavar Adası’na girmeye hazır mısınız?

Mobil platformda her yaştan kişiye oyun hazırlayan geliştiricilerden Cartoon Network’ün yeni oyunu Hazır, Başla, Canavarlar!’da Powerpuff kızlarıyla canavarlar ordusunu dağıtıyorsunuz.

Blossom, Bubbles ve Buttercup; üç özel güçleri olan kız karakterler arasından seçiminizi yapıp Canavarlar Adası’na giriyorsunuz. Kızların kendilerine has dövüş stilleri, aura saldırıları var. Blossom dengeli, Bubbles son derece hızlı, Buttercup ise yavaş ve ağır dövüşüyor. Canavarları pataklarken dikkatli olmalısınız. Bazıları size fazladan saldırı hakkı, pasif bonuslar veriyor, gücünüzü yeniliyor. Dost canavarları toplamayı ihmal etmeyin. Her karakter için yükseltme seçeneği mevcut. Sağlık, dayanıklılık, saldırı, savunma gücünü artırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Monsters

    Dungeon Monsters, 1. şahıs kamera açısından oynanabilen ilk mobil rpg oyunu.
  • Hotel Transylvania: Monsters

    Otel Transilvanya hayranları için yepyeni bulmaca aksiyon oyunu
  • Ready Set Golf APK

    Ready Set Golf APK, arkadaşlarınızla veya dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla golf oynayabileceğiniz bir Android oyundur. Özel odalara katılın, 100'den fazla golf sahasını keşfedin ve sıralamada en üstlere çıkın!
  • Tactical Monsters Rumble Arena

    Canavarlarla dolu hızlı oynanış sunan taktiksel rol yapma oyunu
  • SMASH Monsters

    SMASH Monsters, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Monsters Ate My Birthday Cake

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera oyunudur.
  • Mino Monsters 2: Evolution

    Mino Monsters 2: Evolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar savaşı oyunudur
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.