Real Bass Guitar Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME

Real Bass Guitar Simulator uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan sanki bas gitar çalmayı biliyor gibi davranabilirsiniz!

Real Bass Guitar Simulator uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerini kullanarak bas gitar çalıyormuş gibi yaparak arkadaşlarınıza sürprizler sunmak isteyenlerin tercih edebilecekleri ücretsiz müzik şakası yapma uygulamaları arasında yer alıyor. Hem çok kolay kullanımı hem de yeterli miktarda melodi desteği sayesinde gerçekten bas gitar bilginiz varmış gibi de davranabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken başla butonuna basmak ve uygulamanın sizin için melodiler çalmasını sağlamak. Bu esnada ekranınıza bir bas gitar görüntüsü gelecek ve size kalan tek şey bu butonlara basarak gitarınızı çalıyor gibi yapmak olacak. Eğlenceli ve şaka amaçlı bir müzik uygulaması arayanlar denemeden geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Bass

    Real Bass, gitar çalmaya meraklı olan ve özellikle bas gitar çalmak isteyen mobil kullanıcıların kullabileceği ücretsiz bir Android uygulama.
  • Real Guitar

    Real Guitar, adından da anlaşılacağı üzere mobil cihazları üzerinde boş zamanlarını gitar çalarak değerlendirmek isteyenlerin kullanabileceği ücretsiz bir uygulama.
  • Guitar - real games &lessons

    İstediğin gitarı seç ve çalmaya başla.
  • Real Guitar Free

    Android akıllı telefon ve tabletinizde istediğiniz gibi gitar çalabilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • RFS - Real Flight Simulator APK

    Bir pilot simülasyonu olan RFS - Real Flight Simulator APK, kapsamlı bir oynanışla karşımıza çıkıyor.
  • Real Roller Coaster Simulator

    Real Roller Coaster Simulator, gerçekçi grafikleriyle dikkatlerimizi çeken bir roller coaster simülasyonu.
  • My Guitar

    My Guitar ile Android cihazınızda gitar çalabilirsiniz
  • Real Driver: Parking Simulator

    Real Driver: Parking Simulator, kendini gerçekten usta şoför olarak tanıtan oyuncular için hazırlanan zorlu ve eğlenceli bir Android araba park etme oyunu.