Real Cricket 19

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Kriket alanında kariyer yaparak zorlu turnuvalarda boy göstereceğiniz benzersiz bir oyundur.

Hem Android hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Real Cricket 19, dünyaca ünlü bir kriket sporcusu olmak için sıfırdan bir kariyer planı kuracağınız ve kariyeriniz boyunca zorlu maçlar yapacağınız eğlenceli bir oyundur.

Gerçekçi grafik tasarımı ve ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kendi kriketçinizi oluşturarak profili dilediğiniz gibi düzenlemek ve karakterinizi özelleştirerek güçlü rakiplere karşı mücadele etmektir. Farklı zorluk seviyelerinde yarışarak birçok turnuvaya katılabilir ve birincilik savaşı verebilirsiniz. Atış becerilerinizi geliştirerek her maç artan bir performans sergileyebilir ve farklı karakterlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunu online platformda da oynayabilir ve dünyanın farklı bölgelerindeki kriket oyuncularıyla karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizde onlarca takımda forma giyerek farklı tecrübeler edinebilir ve profesyonel bir sporcu olabilirsiniz.

Spor oyunları arasında yerini alan ve ücretsiz olarak oyun tutkunlarının hizmetine sunulan Real Cricket 19, sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Real Cricket 19

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
963.5 MB DOSYA BOYUTU

Kriket alanında kariyer yaparak zorlu turnuvalarda boy göstereceğiniz benzersiz bir oyundur.

Kriket maçları yaparak atış becerinizi geliştirebileceğiniz ve güçlü rakiplerle karşılaşarak turnuvalarda birincilik mücadelesi vereceğiniz Real Cricket 19, mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve 10 milyondan fazla kriket tutkunu tarafından keyifle oynanan benzersiz bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi efektleri ile alanında oldukça popüler olan bu oyunda yapmanız gereken, farklı zorluk seviyelerinden dilediğinizi seçerek zorlu lig müsabakalarına çıkmak ve kriket sporunda kariyer yaparak ünlü takımlarda forma giymektir. Hassas vuruş kontrollerinden yararlanarak topa dilediğiniz sertlikte vurabilirsiniz. Topu olabildiğince uzak noktalara atmalı ve en yüksek puana ulaşmak için mücadele etmelisiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunu dilerseniz online olarak da oynayabilir ve dünyanın güçlü oyuncularıyla karşılaşabilirsiniz. Farklı karakterlerden dilediğinizi seçerek eşsiz bir kariyer planlaması yapabilir ve karakterinizi özelleştirerek tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak cihazınıza kurabileceğiniz Real Cricket 19, kriket tutkunuzu doyasıya yaşayacağınız eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Cricket 17

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • Real Cricket GO

    Zorlu kriket maçlarına çıkarak zirve mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Street Cricket

    Sokak aralarında kriket oynayacağız.
  • Epic Cricket

    Kriket maçlarına katılacağız.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • World Cricket Championship Lt

    Mobil cihazımızda kriket oyunu oynayacağız.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.