Real Cricket GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu kriket maçlarına çıkarak zirve mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda spor oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça büyük bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan Real Cricket GO, nefes kesen kriket maçlarına çıkarak zorlu turnuvalara katılacağınız ve ünlü bir sporcu olmak için mücadele edeceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve gerçekçi efektleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, atış becerilerinizi geliştirerek topu olabildiğince uzağa atmak ve maksimum puana ulaşarak seviye atlamaktır. Farklı özelliklere sahip onlarca karakter arasından dilediğinizi seçerek kriketçinizi özelleştirebilirsiniz. Dev statlarda heyecan verici müsabakalara çıkabilir ve kariyerinizde unutamayacağınız anlar yaşayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde farklı özelliklere ve yeteneklere sahip birçok kriket oyuncusu bulunmaktadır. Ayrıca karakterinizi özelleştirebileceğiniz ve yetenekleriniz artırabileceğiniz sayısız aksesuar yer almaktadır. Dilediğiniz sopayı ve aksesuarı kullanarak güçlü bir karakter oluşturabilir ve vuruşlarda başarılı olarak puan toplayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz Real Cricket GO, ücretsiz oyunlar arasında bulunmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Real Cricket GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
178.6 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu kriket maçlarına çıkarak zirve mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Dünya çapında düzenlenen zorlu kriket maçlarına çıkarak güçlü rakiplere karşı mücadele edeceğiniz Real Cricket GO, spor oyunları kategorisinde yer alan ve 5 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, nefes kesen kriket maçlarında boy göstererek en iyi atışlarınızı sergilemek ve topu olabildiğince uzağa fırlatarak en yüksek puanları toplamaktır. Karakterinizin vuruş becerilerini geliştirerek maçlardan daha iyi sonuçlar alabilir ve liginizde sıralamanızı yükseltebilirsiniz. Oyuncunuzu özelleştirerek kendi tarzınızı yansıtabilir ve kariyeriniz boyunca farklı takımlarda forma giyebilirsiniz. Hassas kontroller sayesinde topu istediğiniz sertlikte fırlatabilir ve rakibinizi mağlup edebilirsiniz.

Oyunda birbirinden özel yüzlerce sopa ve top bulunmaktadır. Ayrıca farklı yeteneklere sahip onlarca karakter yer almaktadır. Farklı zorluk derecelerinden dilediğinizi seçerek maçlara çıkabilir ve dünya sıralamasında zirveye tırmanmak için mücadele edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren cihazlardan kolaylıkla ulaşacağınız Real Cricket GO, ücretsiz olarak hizmet veren sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Cricket 17

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • Real Cricket 19

    Kriket alanında kariyer yaparak zorlu turnuvalarda boy göstereceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Epic Cricket

    Kriket maçlarına katılacağız.
  • Street Cricket

    Sokak aralarında kriket oynayacağız.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • Cricket Megastar

    Nefes kesen kriket maçlarında boy göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • New Star Cricket

    Kriket sporu üzerine eşsiz bir kariyer yapacağınız sürükleyici bir oyundur.