Real Derby Racing 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,440 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Real Derby Racing 2015, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve aksiyon dolu bir yarış oyunu.

Real Derby Racing 2015, mobil cihazları üzerinde araba yarışı oyunları oynamaktan keyif alan kullanıcılara hitap eden aksiyon odaklı bir yapım olarak dikkat çekiyor. Hem tablet hem de akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bu oyunda rakiplerimizi geçmeye değil onları parçalamaya çalışıyoruz.

Böylesine bir oyunda dikkat edilecek ilk yerlerden bir hiç kuşkusuz ki grafik modellemeleri ve fizik motorudur. Real Derby Racing 2015'te bu iki bileşene de çok dikkat edilmiş ve ortaya gerçekçi sonuçlar sunan bir kombinasyon çıkarılmış. Arabaların ve çevre birimlerinin modelleme kaliteleri tatmin edici seviyede. Gerçekçi hasar modellemeleri de oyunun gerçekçilik seviyesini artıran cinsten. Aracımızla rakiplerimize çarptığımız zaman meydana gelen hasarlar keyif faktörünü artırıyor.

Oyunda birçok farklı araç modeli bulunmakta. İstediğimiz aracı seçip oyuna başlayabiliyoruz. Seçebileceğimiz araçlar arasında arazi araçları ve nostaljik Amerikan arabaları bile var. Yani oyuncuya geniş çaplı bir seçenek listesi sunuluyor. Düşük ve yüksek çözünürlük desteği sunan oyunu tabletinizin veya akıllı telefonunuzun teknik özellikleri ne olursa olsun sorunsuzca oynayabilirsiniz.

Eğer araba oyunları ve yarış oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Real Derby Racing 2015 denemeniz gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demolition Derby: Crash Racing

    Demolition Derby: Crash Racing, rakiplerinizi hem yok edip hem de yarışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Real City Racing

    Real City Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Real Traffic Racing 3D

    Real Traffic Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Car Rivals: Real Racing

    Car Rivals: Real Racing bolca eğlence sunan bir yarış oyunudur
  • Real Drift Racing AMG C63

    Real Drift Racing AMG C63 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Drift Racing : Road Racer

    Real Drift Racing : Road Racer mobil cihazllarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur