Real Racer Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
241 TOPLAM İNDİRME

Real Racer Drift ile farklı pistlerde sürüş yeteneklerimizi test ediyoruz

Real Racer Drift eğer ralli türünde araba yarışı oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek eğlenceli bir mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Real Racer Drift'de tozlu pistlere çıkarak dünya çapında ralli turnuvalarına katılıyoruz ve sürüş yeteneklerimizi kanıtlıyoruz. Real Racer Drift bize tıpkı 90'lı yıllarda oynadığımız retro yarış oyunlarını hatırlatıyor. Klasik tarzda grafikleriyle nostaljik bir hava yaşatan oyun arcade türünün iyi bir örneği. 

Real Racer Drift'de temel amacımız yarış pistlerindeki kontrol noktalarından zaman dolmadan geçmek ve yarışta en iyi zamanı elde etmek. Oyun hemen hemen her Android cihazda rahatça çalışabilmekte. Özel olarak optimize edilmiş Real Racer Drift düşük sistem özelliklerine sahip Android cihazlarda bile akıcı bir oyun tecrübesi yaşatıyor. Oyunun kontrol yapısı ise dokunmtik ekranlarla iyi bir uyum sağlıyor ve oyun rahatça oynanabiliyor.

Real Racer Drift mobil cihazlarınızda retro tarzda bir oyun tecrübesi yaşamanıza imkan veren ve eğlenceyi yanınızda taşımanızı sağlayan eğlenceli bir yarış oyunu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Drift Racing : Road Racer

    Real Drift Racing : Road Racer mobil cihazllarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Rally Racer Drift

    Rally Racer Drift ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Car Speed: Need for Racer

    Real Car Speed: Need For Racer ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir yarış oyunudur.
  • Ridge Racer Draw And Drift

    Ridge Racer Draw And Drift mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Real Drift Racing AMG C63

    Real Drift Racing AMG C63 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Drift 2017

    Real Drift 2017, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve aksiyon dolu bir drift oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.