Real Racing 2

x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
952 TOPLAM İNDİRME

Real Racing 2, saatlerce süren oynanışa, kaliteli grafiklere ve yenilikçi kontrollere sahip bir araba yarışı oyunudur.

Real Racing 2, Android tabanlı telefon ve tabletlerle uyumlu yarış simülasyonu oyunudur. Mobil kullanıcılar tarafından beğenerek oynanan yarış oyunda tamamı lisanslanmış süper hızlı arabalarla birinci gelmek için rakiplerinizle kıyasıya mücadele edeceksiniz. Uzun süreli kariyer modu, hızlı yarış ve zamana karşı yarış modları ile uzun süre başından kalkamayacağınız bir oyun sizleri bekliyor.

Electronic Arts'ın başarılı oyunlarından Real Racing'in devam oyununda adrenalin dolu yarışlar kaldığı yerden devam ediyor. Uzun süreli oynanışı, üstün grafikleri ve yenilikçi kontrolleri ile öne çıkan oyunda aralarında 2010 Ford Shelby Mustang GT500, 2010 Nissan GT-R (R35), 2012 McLaren MP4-12C'nin de bulunduğu çok sayıda spor araba bulunuyor ve bu arabaların tamamı lisanslı. Seçtiğiniz arabanın son hızını görebileceğiniz özel pistlerde ve şehir içinde yarışma imkanı buluyorsunuz. Farklı uzunluklarda toplam 15 yarış pisti sizleri bekliyor.

Kişiselleştirebilir kontrol seçenekleri sunan Real Racing 2'de 5 farklı kamera açısı bulunuyor. İç ve dış görünüme hızlıca geçiş yapmak mümkün. Kokpit kamerasından yarışmanın oldukça keyifli olduğunu belirtmek gerek.

Her yönüyle muhteşem bir araba yarışı oyunu profili çizen Real Racing 2'ye Android cihaznızda kesinlikle yer vermelisiniz.

Erkan Calp

Real Racing 2

x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25,508 TOPLAM İNDİRME

Real Racing 2, seçilebilir 30 lisasnslı ve gerçek dünyadan modellenmiş araçlarla mobil dünyanın en popüler araba sürüş oyunlarından biridir.

Real Racing 2, iPhone, iPod Touch ve iPad üzerinde oynanabilen ve ivmeölçer özelliği sayesinde benzersiz bir oyun deneyimi yaşatan popüler bir araba sürüş oyunudur.

Real Racing 2 bünyesinde yer alan araçlar, gerçek dünyada yer alan araçların modellenmiş türleridir. Bunun yanında araçların olabildiğince gerçek sesleri ve sürüş özellikleri oyuna yansıtılmaya çalışılmıştır.

Real Racing 2 oyununu 3G ve kablosuz bağlantı (Wi-Fi) aracılığıyla arkadaşlarla oynamak mümkün. 16 oyuncuya kadar çoklu oyuncu desteği sunuluyor.

Onur Şendere

Real Racing 2

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
598 TOPLAM İNDİRME
243 MB DOSYA BOYUTU

Real Racing 2, tamamı lisanslı süper arabalarla gündüz ve gece yarışlarına katıldığınız, üstün grafiklere sahip araba yarışı oyunudur.

Electronic Arts'ın mobil platform için özel olarak hazırladığı araba yarışı oyunlarından Real Racing 2'nin Windows Phone sürümüdür. 2010 Ford Shelby Mustang GT500, 2010 Nissan GT-R, 2012 McLaren MP4-12C ve daha onlarca süper hızlı arabanın yer aldığı oyun her seviyedeki telefon ve tablette akıcı bir şekilde çalışmaktadır.

Real Racing 2, en düşük konfigürasyona sahip telefon ve tablette bile yavaşlama, donma sorunu yaşamadan oynayabileceğiniz etkileyici grafiklere sahip bir araba yarışı oyunu. Resmi olarak lisanslanmış 30 süper araba ile yarıştığınız oyunda ister kariyer yapabilir, ister hızlı yarışlara katılabilir, isterseniz de zamana karşı modda yarışarak bu süper hızlı araçların hakkını verebilirsiniz. İster çaylak sürücü olun, isterseniz de profesyonel bir yarışçı... Bu oyunda her seviyede yarışçı ile kapışabilirsiniz.

Gerek araba gerekse de çevre modellemelerinin son derece başarılı olduğu oyunda, 15 harika şehirde birbirinden zorlu yarışlara katılacaksınız. Tan ağırmadan veya gecenin bir yarısı gerçekleşen yarışları kazanarak yeni arabaların kilidini açabilir, performans yükseltmesi uygulayabilirsiniz.

Real Racing 2 Özellikleri:

  • Yetenekli yarışçılara karşı yarışma cesaretinizi gösterin.
  • Tamamı lisanslı 30 egzotik araba ile tozu dumana katın.
  • Her biri heyecan verici oyun modlarını deneyin.
  • 15 büyüleyici şehirde gündüz ve gece yarışlarına katılın.
  • Yarışları kazanarak yeni arabaların ve yükseltmelerin kilidini açın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Real City Racing

    Real City Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Real Traffic Racing 3D

    Real Traffic Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Car Rivals: Real Racing

    Car Rivals: Real Racing bolca eğlence sunan bir yarış oyunudur
  • Real Derby Racing 2015

    Real Derby Racing 2015, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve aksiyon dolu bir yarış oyunu.
  • Real Drift Racing AMG C63

    Real Drift Racing AMG C63 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Drift Racing : Road Racer

    Real Drift Racing : Road Racer mobil cihazllarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur