Real Simple Checklist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Real Simple Checklist ile günlük işlerinizi daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Günlük yapılması gereken işlerinizi daha kolay ve verimli bir şekilde yönetebileceğiniz bir uygulama olan Real Simple Checklist, tamamen ücretsiz olarak sunulmakta. Kullanıcılara günlük işlerini düzenleme ve gözden geçirme şansı tanıyan Real Simple Checklist ile yapmanız gereken işleri sadece mobil cihazınızı kullanarak takip edebilirsiniz.

Uygulama ilk olarak sade ve işlevsel arayüzüyle dikkat çekiyor. Gereksiz ve göz yoran animasyonlardan arındırılmış olan arayüzde aradığınız her şeyi kolayca bulabiliyorsunuz. Yapmanız gereken işleri ana ekran üzerinden takip edebilir ve anında bir yenisini ekleyebilirsiniz. Eklenen işlere kısa açıklamalar yazarak onları daha bilgilendirici kılabilirsiniz. Eklediğiniz işlere hatırlatıcı atama şansına da sahipsiniz. Bu sayede günün belli bir zamanında yapmanız gereken işleri vakti geçirmeden tamamlayabilirsiniz.

Real Simple Checklist’in bir de ücretli sürümü bulunmakta. Ücretli sürümde çok sayıda hazır liste bulunuyor. Buna ek olarak kullanıcılar haftalık listeler yaratma şansına da sahipler. Fakat ücretsiz sürüm de oldukça kullanışlı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Checklist One

    Günlük işlerinizi kolaylıkla yönetebileceğiniz bu ücretsiz uygulama sunduğu kişiselleştirme seçenekleriyle dikkat çekiyor.
  • Checklist

    Checklist uygulamasıyla iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak tüm görevlerinizi en kolay yoldan organize edebiliyorsunuz.
  • Simple Racing HD

    Simple Racing HD eğlenceli bir mobil yarış oyunudur
  • Simple Habit

    Simple Habit, iOS işletim sistemi üzerinde kullanılabilen ve günlük beş dakikalık meditasyonlar yapmanıza yarayan bir uygulamadır.
  • Simple Knights

    Simple Knights iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve aksiyon sevenlere hitap eden bir rol yapma oyunudur.
  • Simple DOF Calculator

    Simple DOF Calculator, fotoğraf çekerken yapılacak ayarlar için alan derinliği gibi bilgiler sunan mobil bir uygulamadır.
  • Eat Sleep: Simple Baby Tracking

    Eat Sleep: Simple Baby Tracking, iOS cihazlarınız üzerinden bebeğinizin yemek yeme, uyuma ve bez değişikliği bilgilerini kontrol ve takip edebileceğiniz yararlı ve kullanışlı bir sağlık uygulamasıdır.
  • Real Boxing 2 CREED

    Real Boxing 2 CREED ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil boks oyunudur