Realm Grinder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Realm Grinder mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Realm Grinder hoş grafikleri ve sunduğu uzun oyun süresiyle boş zamanlarınızı keyifli hale getirebilecek bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Realm Grinder'da kendi krallığımızın hükümdarı olmaktayız. Oyundaki temel amacımız ise krallığımızı oyun dünyası üzerindeki en görkemli krallık haline getirmek. Bu iş için ittifaklar kurmamız ve topraklarımızdaki kaynakları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor.

Realm Grinder'da oyuna başlarken bir çiftlik ile krallığımızı kuruyoruz. Zamanla çiftliğimizi surlarla çevirip güçlü bir kaleye dönüştürebiliyoruz. Realm Grinder'da derin bir stratejik yapı söz konusu. Oyunda ittifak kurabileceğiniz birçok farklı taraf bulunuyor. Elfler, cüceeler, iblisler gibi fantastik yaratıklar bu taraflar arasında. Her taraf kendilerine has bonuslar sunuyorlar. Bu nedenle oyunda yapacağımız tercihler oyunun nasıl ilerleyeceğini belirliyor.

Realm Grinder içindeki zengin içeriğin haricinde oyunda özel etkinlikler de düzenleniyor. Bu etkinliklere katılarak hoş ödüller kazanabilmeniz de mümkün. Realm Grinder'ın renkli 8 bit grafikleri kolayca beğeninizi kazanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Realm Grinder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Realm Grinder mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Realm Grinder uzun süreli eğlence sunan ve derin bir stratejik yapıya sahip olan bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG oyunu olan Realm Grinder'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Bu dünyada elfler, iblisler ve cüceler gibi birçok farklı ırk yaşıyor. Biz ise kendi krallığımızı kurarak bu dünyanın hakimi olmaya, en görkemli krallığı inşa etmeye çalışıyoruz. Oyunda her şeye sıfırdan başlıyoruz ve bir çiftliğin kontrolünü devralıyoruz. Zamanla bu çiftliği geliştirip etrafına surlar çekiyor, güçlü bir kaleye dönüştürüyoruz.

Realm Grinder'da yapacağımız tercihler krallığımızın nasıl bir şekil alacağını ve oyunun nasıl ilerleyeceğini belirliyor. Oyunda farklı taraflarla ittifak kurabiliyorsunuz ve bu taraflar size farklı avantajlar sağlayabiliyor. Bu da oyuna stratejik bir yapı kazandırıyor.

Realm Grinder retro tarzda bir görünüme sahip. 8 bit grafiklere sahip olan oyun renkli yapısıyla hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi)

    MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi) Google Play'de! Marvel evreninde destansı gerçek zamanlı ve çok oyunculu dövüşler
  • Darkmoon Realm

    Eşsiz tasarılara sahip kılıç şövalyelerini yöneterek aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Kings of the Realm

    Kings of the Realm ücretsiz olarak sunulan keyifli bir strateji oyunudur.
  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Warhammer Age of Sigmar: Realm War

    Etkileyici grafikler, aksiyon yüklü savaşlar!
  • Realm Defense

    Farklı oyuncular ile karşılaşacağız.
  • Realm of Empires

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Hidden Object - Dark Realm: Lord of the Winds

    Gizli nesneleri bulmak içi çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.