Realm of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Realm of Empires, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Her ne kadar oyunun yapımcısı hiç bir oyuna benzemediğini idda etse de strateji tarzına pek de bir yenilik kattığı söylenemez.

Fakat yüz binlerce insan tarafından indirilip oynandığı ve yüksek puan aldığı için başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Age of Empires tarzını mobil cihazlarınıza getiren bir strateji oyunu olan Realm of Empires retro tarz grafiklere sahip.

Oyunda amacınız küçük bir köyü büyük bir imparatorluğa dönüştürmek. Bunun için işçilerinizle bina yapmanız, yenilikleri araştırmanız, askerler üretmeniz ve böylece şehrinizi korumanız gerekiyor.

Bu esnada da diğer oyunculara askerlerinizi gönderip saldırmanız gerekiyor. İsterseniz diğer gerçek oyuncularla ittifak kurabilir, klanlar oluşturabilir böylece çok daha güçlü bir hale gelebilirsiniz. Bu şekilde dünyayı fethedebilirsiniz.

Eğer siz de bir strateji oyunu arıyorsanız Realm of Empires'ı indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Realm of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
17.5 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz pek çok farklı strateji oyunu var. Realm of Empires, strateji kategorisine çok da fazla bir yenilik getirmese de görevini yerine getiren başarılı bir strateji oyunu olduğunu söylemek mümkün.

Strateji oyunları genelde uzun süre oynanılabilen oyunlar oluyor. Fakat bir süre sonra sürekli aynı şeyleri tekrarlamaktan sıkılabiliyorsunuz. Fakat kategori olarak strateji seviyorsanız yeni bir tanesine geçmek istiyorsunuz.

Realm of Empires de bu tarz oyunları sevenlerin deneyebileceği bir oyun. Sorunsuz bir şekilde çalışan ve eski Age of Empires tarzı grafiklere sahip bir oyun olan Realm of Empires'da amacınız küçük bir köyü büyük bir imparatorluğa dönüştürmek.

Öncelikle şehrinizi büyütmek için işçilerinizle binalar inşa etmeniz ve askerler görevlendirerek şehrinizi korumanız gerekiyor. Ayrıca askerleri diğer şehirlere gönderip saldırabilir, diğerleriyle ittifaklar kurabilir ve daha güçlü olabilirsiniz.

Eğer siz de strateji seviyorsanız bu oyunu indirip göz atabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kings of the Realm

    Kings of the Realm ücretsiz olarak sunulan keyifli bir strateji oyunudur.
  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Age of Empires Mobile APK

    Age of Empires efsanesi şimdi mobil cihazlarda! Hemen Age of Empires Mobile APK indirin ve medeniyetinizi seçip onu yükseltmeye başlayın.
  • Land of Empires

    Land of Empires ile gerçek zamanlı bir strateji dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • March of Empires

    March of Empires farklı ulusları seçebildiğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Age of Empires Castle Siege

    Age of Empires: Castle Siege mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur