Realm Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,513 TOPLAM İNDİRME

Realm Royale, Hi-Rez tarafından geliştirilen, kendine has özellikleri olan bir Battle Royale oyunudur.

Yayınladığı popüler oyunlarla adından söz ettirmeyi başaran Hi-Rez Studios, Realm Royale adını verdiği yeni Battle Royale oyunuyla oyuncuların karşısında. Hemen Realm Royale indir deyin!

Daha önce piyasaya sürülen Paladins isimli oyundan etkilenerek geliştirilen Realm Royale, temelde PlayerUnkown’s Battlegrounds ve Fortnite tarzı bir Battle Royale oyunu. Yani oyuncular, Realm Royale girdiklerinde, ellerinde hiçbir silah olmadan hep birlikte kapalı bir bölgeye atılıyorlar ve sonrasında çevreden materyaller toplayarak, diğer rakiplerini egale etmeye çalışıyorlar. Onlarca oyuncuyla başlayan Realm Royale’de asıl amaç ise sona kalan oyuncu olabilmek.

Diğer Battle Royale oyunlarından farklı olarak, class seçme özelliği bulunduran Realm Royale, böylece oyuncular arasında farklılıkların ve oyun içi çeşitliliğin renklenmesini sağlıyor. Diğer oyunlarda tek tip karakter türü bulunurken, çok farklı class’lar hazırlayan Hi-Rez, böylece oyun içi çeşitliliği artırarak, daha eğlenceli bir oynanışın ortaya çıkmasını sağlıyor.

Realm Royale’de oyuncular isterlerse klasik silahlarla yol alabilecekleri gibi kendi silahlarını da ortaya çıkarabiliyorlar. Böylece daha kişiselleştirilmiş karakterlerle yola devam eden Realm Royale, çeşitli binek hayvanlar sunmasıyla da kendine çekmeyi başarıyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

    Vampirlerle dolu bir Battle Royale oyununa ne dersiniz? Vampire: The Masquerade - Bloodhunt karşınızda.
  • NARAKA: BLADEPOINT

    60 oyunculu battle royale oyun NARAKA: BLADEPOINT Steam'de!
  • Battle Royale Trainer

    Battle Royale Trainer ile FPS oyunlarındaki yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz
  • Overduty VR: Battle Royale

    Overduty VR: Battle Royale, PUBG gibi battle royale yapısına sahip olan sanal gerçeklik destekli bir hayatta kalma oyunu
  • Blazing Sails: Pirate Battle Royale

    Blazing Sails: Pirate Battle Royale PC Steam'de! Korsan savaş oyunu Blazing Sails'de hayatta kalmak için savaşıyorsunuz.
  • PUBG

    PUBG indir PC battle royale oyundur. PUBG Battlegrounds PC içindir! PUBG Mobile, PUBG Mobile Lite, PUBG New State mobil cihazlara özeldir!
  • Hyper Scape

    Hyper Scape İndir: Ubisoft'un ücretsiz battle royale oyunu Hyper Scape açık betada! Hyper Scape PC indir, mücadeleye katıl.
  • Z1 Battle Royale

    Z1, battle royale türünde hayatta kalma savaşlarına yer veren bir aksiyon oyunu