Recep İvedik Bas Konuştur

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,110 TOPLAM İNDİRME

Recep İvedik Bas Konuştur uygulamasıyla Recep İvedik karakterine ait replikleri sesli olarak dinleyebilirsiniz.

Recep İvedik Bas Konuştur uygulamasıyla Türk sinemasının en çok izlenen filmi olan Recep İvedik’in çeşitli repliklerini Android cihazlarınızdan dinleyebilirsiniz.

Türk sinema tarihinde en çok izlenen filmler arasında birinci sırada olan Recep ivedik, hemen hemen her yaştan milyonlarca seyirciye ulaşmış durumda. Recep İvedik Bas Konuştur uygulaması da filmdeki karakterin en çok kullandığı ve herkesin diline pelesenk olan replikleri şaka maksatlı olarak Android cihazlarınızdan dinleyebiliyorsunuz.

Uygulamayı başlattığınızda ilgili repliğin adıyla görünen butonlara bastığınızda ses otomatik olarak başlatılıyor ve siz de ister dinleyebiliyor isterseniz de arkadaşlarınıza şakalar yapabiliyorsunuz. Uygulamanın dezavantajı olarak gördüğüm nokta; sadece birkaç repliği ücretsiz olarak dinleyebiliyorsunuz. Eğer daha fazla ses dinlemek istiyorsanız bunlar için bir satın alma işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Volkan Yılmaz

Recep İvedik Bas Konuştur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME

Recep İvedik Bas Konuştur uygulamasıyla Recep İvedik karakterinin popüler repliklerini dinleyebilirsiniz.

Recep İvedik Bas Konuştur uygulamasıyla Recep İvedik karakterinin hafızalara kazınan repliklerini iOS cihazlarınızdan dinleyebilirsiniz.

Recep İvedik karakteri beyaz perdede milyonlarca kişiyi güldürerek Türk Sineması’nın efsanesi haline gelmiş durumda. Her filmiyle olay yaratan karakterin hafızalara kazınan replikleri ise hala dillerde diyebilirim. Recep İvedik Bas Konuştur uygulaması da bu replikleri kolayca dinleyebilmeniz ve hatta arkadaşlarınıza şakalar yapabilmeniz için geliştirilmiş başarılı bir uygulama.

iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyeceğiniz uygulamayı başlattıktan sonra ekranda yer alan ve repliklerin yazılı olduğu butona tıklayarak kolayca dinleyebilirsiniz. Farklı sesleri dinlemek için ekranı kaydırmanız yeterli. Uygulamanın ücretsiz versiyonunda ne yazık ki sınırlı sayıda ses bulunuyor. Diğer sesleri aktifleştirmek için her bir sese 2.69 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Uygulama gayet iyi düşünülmüş fakat her bir ses için 2.69 TL’lik ücreti ödemek gerçekten fazla diye düşünüyorum.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Recep İvedik Oyunu

    Recep İvedik Oyunu mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Real Bass Guitar Simulator

    Real Bass Guitar Simulator uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan sanki bas gitar çalmayı biliyor gibi davranabilirsiniz!
  • Erdoğan Gönüllüleri

    Erdoğan Gönüllüleri, Recep Tayyip Erdoğan'a gönül verenlerin hazırladığı gündem uygulaması.
  • Bas Yükseltici

    Bas Yükseltici bir bas artırma ve ekolayzır uygulamasıdır
  • Bas Bırak

    Bas Bırak'da fırlattığı iple ilerlemeye çalışan bir karakterin kontrolünü üstleniyoruz.
  • Bas Geç

    Bas Geç kısa süre önce popüler olan Piano Tiles'a büyük benzerlik gösterse de bazı noktalarda sıyrılarak dikkat çekiyor.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.