ReCharge RC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

ReCharge RC, uzaktan kumandalı arabalarla yarıştığınız ücretsiz Android oyunu.

ReCharge RC, uzaktan kumandalı arabalarla yarışlara katıldığınız multiplayer destekli kaliteli bir yapım. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan RC araba yarışı oyununda aracınızı dilediğiniz gibi şekillendirebildiğiniz gibi yarıştığınız pisti de kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Oyuncuların kendi yarattıkları pistlerde yarışmak elbette heyecan verici.

Görsel açıdan biraz daha iyi olabilirdi dedirten araba yarışı oyunu ReCharge RC’de adından da anlayacağınız üzere klasik arabalar yerine kumandayla çalışan arabaları yönetiyorsunuz. Bu yüzden eski neslin daha fazla keyif alarak oynayacağını düşündüğüm yarış oyununda RC aracınız için limitsiz özelleştirme sunuluyor. Gövdesini, jantları, spoiler’ı, çekiciliğini artıracak çıkartmaları, tabii ki rengini istediğiniz şekilde belirleyebiliyorsunuz. Daha da güzeli; başta da söylediğim üzere pistleri sıfırdan kendiniz oluşturabilmeniz. Burada hayalet görünümünde teke tek geldiğiniz rakiplerinizle kıyasıya yarışıyorsunuz.

Erkan Calp

ReCharge RC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

ReCharge RC, iPhone ve iPad'de oynanabilir multiplayer araba yarışı oyunu.

ReCharge RC, çocukluğumuzda oynadığımız uzaktan kumandalı arabaları karşımıza çıkaran süper eğlenceli bir yarış oyunu. Basit kontrol mekanizmasıyla iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış sunuyor.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla beğenimi kazanan yapımda özelleştirilebilir RC arabalarla oyuncuların kendi oluşturdukları pistlerde nefes kesen yarışlara katılıyorsunuz. Yarışlar teke tek; kaybetme lüksünüz yok! Hata yapanın direkt kaybedeceği bu yarışı oyununu oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Orta seviye görsellerle bizleri karşılayan RC araba yarışı oyunu ReCharge RC’yi benzerlerinden ayıran tek nokta; oyuncular tarafından oluşturulan pistler. Evet, bu oyunda pistleri kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Gövdesinden üzerindeki çıkartmalara kendi zevkinize göre özelleştirebildiğiniz arabanızla bu pistlerde hayalet görünümündeki rakiplerinize karşı mücadele ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RC Racing Rival

    RC Racing Rival, Android işletim sistemi cihazlarımıza ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dolu bir yarış oyunu.
  • RC Car Hill Racing 3D

    RC Car Hill Racing 3D uzaktan kumandalı araçlarla yarış yaptığımız eğlenceli bir araba yarışı oyunudur.
  • Minyatür Yarış

    Minyatür Yarış, Android tablet ve telefonlar için geliştirilen, RC tarzı küçük arabalarla oynanan bir yarış oyunudur.
  • RC Stunt Racing

    Radyo kontrollü canavar kamyonlarla yarışlara katılıyoruz.
  • RE-VOLT 3

    RE-VOLT 3, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en gerçekçi grafik ve oynanışa sahip rc araba yarış oyunu.
  • Linkin Park Recharge

    Android cihazlarınızda ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Recharge Please!

    Telefonun şarja ihtiyacı var. Hemen şarja tak.
  • RC Ship Simulator

    RC Ship Simulator, simülasyon tarzında gemi sürebileceğiniz ve kaptanlık yeteneğinizi ölçebileceğiniz bir mobil oyundur.