Recolor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Recolor, yetişkinlere özel hazırlanmış boyama kitabı uygulamaları arasında.

Recolor, çocuklardan ziyade genç ve yetişkinlere hitap eden resimler içeren boyama kitabı uygulaması. Android tabletinize (telefonla da uyumlu ancak resimler detaylı olduğundan çalışmak zorlaşıyor) ücretsiz indirip günün yorgunluğunu atmak adına kullanabileceğiniz uygulamada her gün yeni bir resim ekleniyor.

600’den fazla desenden yüze farklı kategorilerde boyanmaya hazır resim sunan uygulamada her seviyede kullanıcıya yönelik resim mevcut. İster mobilde ilk kez boyama yapacak biri olun, isterseniz de profesyonel, detaylı çalışabilen biri olun uygulamada size özel resim var. Boyamaya başlamak için tek yapmanız gereken sıralı üst menüden neyi boyayacağınıza karar vermek. Renklerinden arındırılmış resim önünüze geldikten sonra yaratıcılığınızı konuşturmak size düşüyor.

Erkan Calp

Recolor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
66.2 MB DOSYA BOYUTU

Recolor, yetişkinler için geliştirilmiş bir boyama kitabı.

Recolor, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılmak üzere tasarlanmış bir boyama kitabı olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama özünde yetişkinler için tasarlanmış bir boyama kitabı olma niteliği taşıyor.

Bugüne kadar pek çok kez çocuklar için hazırlanmış olan boyama kitabı uygulamalarına denk gelmiştik fakat Recolor işi biraz daha ciddi boyutlara taşıyarak odak noktasını yetişkinlere dönüdürüyor. Uygulamada 200 adet desen bulunuyor ve bunlardan istediğimizi seçerek renklendirmeye başlayabiliyoruz.

Sunulan desenler belirli kategoriler altında toplanıyor. Soyut şekillerden tutun da çiçek deenlerine kadar pek çok farklı desen kategorisi yer alıyor. Bu şekiller aynı zamanda kolay ve zor olarak da sınıflandırılmışlar. Uygulamaya ilk başladığınız zaman kolay şekillerden başlamanızı tavsiye ediyorum. Uygulamaya biraz alıştıktan sonra ise daha profesyonel şekillere başlayabilirsiniz.

Vakit geçirmek ve içinizdeki yaratıcılığı ortaya koymak için kullanabileceğimiz bir uygulama arıyorsanız Recolor'a mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Stick with Android

    Stick with Android, Android platformuna bağlılığınızı gösterebileceğiniz eğlence uygulaması.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.