Recontact Istanbul:Eyes Of Sky

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,175 TOPLAM İNDİRME

İnteraktif polisiye macera oyununda cinayeti çözüyoruz.

Recontact Istanbul: Eyes Of Sky, değil Android mobil platformdaki en iyi polisiye macera oyunu. Dünyanın ilk sinematografik mobil oyununda senaryoyu Eray Dinç yazmış, yapımcı koltuğunda Simay Dinç oturuyor, özgün müzikler de Sertaç Özgümüş ve Güntaç Özdemir’e ait. Sürükleyici bir polisiye simülasyonu arıyorsanız şiddetle öneririm.

Fikret Kuşkan, Haldun Boysan, Gökçe Suyabatmaz, Emre Mutlu, Halim Ercan gibi beyaz perdenin tanınan isimlerinin bir araya geldiği, dünyaca bilinen polisiye yazar Ahmet Ümit’in senaryo doktorluğu ve danışmanlığını üstlendiği bir polisiye macera oyunundan bahsediyorum. Tamamen gerçek mekanlarda ve gerçek sinema oyuncularıyla hazırlanan oyunda bir cinayet soruşturmasının içerisinde buluyorsunuz kendinizi. Eşkali verilen şüphelileri güvenlik kamerasından tespit etme, sorguya girme, dosyaları inceleme, ipuçları yakalama gibi aklınızı ve yeteneklerinizi kullanmanız gereken birçok iş sizi bekliyor.

Can Aksoy tarafından geliştirilen interaktif polisiye simülasyon oyunu Recontact Istanbul: Eyes Of Sky, ücretsiz olarak sunuluyor. Hem Türkçe hem de İngilizce olarak oynanabiliyor.

Erkan Calp

Recontact Istanbul:Eyes Of Sky

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
435 TOPLAM İNDİRME
951 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici bir interaktif polisiye macera oyunu

Recontact Istanbul: Eyes Of Sky, mobil platformda oynanabilen en gerçekçi polisiye macera oyunu. Senaryosunu Eray Dinç’in, yapımcılığını Simay Dinç’in üstlendiği, özgün müziklerinde de Sertaç Özgümüş ve Güntaç Özdemir’in imzası olduğu interaktif polisiye simülasyonunda sıradan ancak sırlarla dolu bir cinayeti çözmeye çalışıyorsunuz.

Dünyanın ilk sinematografik mobil oyunu olarak karşımıza çıkan Eye of Sky’da Fikret Kuşkan, Haldun Boysan, Gökçe Suyabatmaz, Emre Mutlu ve Halim Ercan gibi sinema dünyasının önemli simaları bir araya gelmiş. Senaryo doktorluğu ve danışmanlığını da dünyaca tanınan polisiye yazar Ahmet Ümit’in üstlenmesi oyunun kalite düzeyini ortaya koyuyor.

Tamamen gerçek mekanlarda ve gerçek sinema oyuncularıyla hazırlanan polisiye macerada kapsamlı bir cinayet soruşturmasına tanıklık etmekle kalmayıp doğrudan olayın içerisinde bulunuyorsunuz. Eşkali verilen şüphelileri güvenlik kameralarından inceleyerek bulmaya çalışma, sorgulamalara girme, ipuçları toplama, dosyaları inceleme dahil zeka, sabır, araştırma, dikkat gerektiren birçok iş yapıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky: Children of the Light

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • The Ring of Wyvern

    Ejderha yüzüğünü bulmalısınız!
  • Destiny of Khando

    Destiny of Khando Android Oyunu: Aksiyon platform türünde retro mobil oyun
  • OPUS: Rocket of Whispers

    OPUS: Rocket of Whispers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Rocket of Whispers: Prologue

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Town of Tides

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu
  • He-Man Tappers of Grayskull

    He-Man Tappers of Grayskull, He-Man ve arkadaşlarıyla İskeletor'u durdurmaya çalıştığınız macera rpg oyunu.
  • Novoland:The Castle In The Sky

    MMO dünyasında savaşacağız.