Red Bit Escape

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Red Bit Escape, inanılmaz hızlı olmanız gereken saniyelerin önem kazandığı beceri türünde bir Android oyunu.

Red Bit Escape, hız, sabır ve dikkat üçlüsünü bir arada isteyen oldukça zorlu bir beceri oyunu. Android cihazımıza ücretsiz indirebildiğimiz ve oldukça ufak boyutlu olan oyun reflekslerinizi test etmeniz, geliştirmeniz için oldukça ideal.

Red Bit Escape boş zamanlarda kısa süreliğine açılıp oynanabilecek tarzda bir oyun. Oyun oldukça ufak bir karenin içerisinde geçiyor. Renkli bir kareyi kontrol ediyor ve üzerimize gelen düşman karelerden kaçmaya çalışıyoruz. Onlardan kaçmak ise oldukça zor. Çünkü hem oynadığımız alan çok dar, hem de üzerimize farklı noktalardan geliyor ve sürekli bir hareket içerisindeler.

Görsel olarak hiçbir sunmayan oyun kısa sürede içerisine çekiyor. Kırmızı renkte kare ile nereye kaçacağımızı şaşırdığımız oyun fazla sürmüyor. Sadece birkaç saniyede mavi renkli karelerden birine yakalanıyoruz. Kısacası bu oyunda saniyeler önemli. Saniye demişken, puanınızı arkadaşlarınızla paylaşarak onlara meydan okuyabiliyor ve oyunu oynayanların en yüksek skorlarını görebiliyorsunuz.

Oyunun kontrollerine baktığımızda çok basit olduğunu görüyoruz. Kırmızı renkli kareyi hareket ettirmek, mavi renkli karelerden kaçmak için tek yapmanız gereken karenin üzerine dokunmak ve farklı yönlere kaydırmak.

Çıldırtan basit görünümlü zor oyunları seviyorsanız, harika refleksler isteyen Red Bit Escape oyununu Android cihazınıza indirerek listenize katacağınızdan eminim.

Erkan Calp

Red Bit Escape

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Red Bit Escape, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz en zor, sinir edici refleks oyunu.

Red Bit Escape, iOS tabanlı iPhone ve iPad cihazınızda boş zamanlarınızda oynarken keyif alacağınızı düşündüğüm bir beceri oyunu. Ücretsiz olarak indirebilen, satın alım sunmayan oyunda 1 saniye ile arkadaşınıza meydan okuyabilirsiniz. Bu derece zorlu bir oyun.

Görsel açıdan çok zayıf olan oyun oynanış olarak oldukça zor ve her defasında biraz daha yüksek puan yapmak adına baştan başlayacağınız bir beceri oyunu olarak özetleyebileceğim Red Hit Escape oyununda renkli bir karenin kontrolünü ele alıyorsunuz. Amacınız üzerinize doğrudan gelen diğer karelerden olabildiğince uzun süre kaçmak. Kulağa oldukça basit gelse de oyun çok ufak bir alanda geçtiğinden işiniz oldukça zor. Oyun alanının darlığı yetmezmiş gibi üzerinize tam dört adet kare geliyor ve hepsi farklı noktalardan çıkış yapıyor. Bunlardan kaçmak ise harika refleksler istiyor.

Hem tablet hem de telefonda rahat bir oynanış sunan ultra zor beceri oyununda ilk oynanış hüsranla sonuçlanıyor. 5 saniye gibi oldukça kısa bir süre yaparsanız şaşırmayın; yalnız değilsiniz. Oyuna ısındığınızda ise bu süreyi geçeceğinize eminim ancak yine de en iyiler listesine bakmamanızı öneririm.

Saniyelerin önem kazandığı oyunda renkli kareyi hareket ettirmek, mavilerden kaçmak için parmağınızı sürüklemek dışında bir şey yapmanız gerekmiyor. Ancak karenin üzerine dokunmak zorunda olmamız, ekranın herhangi bir noktasına basılarak kontrol edilmemesi görüş açısını kapattığından zor oyun daha da zor oluyor. Kontrol biçimi dışında oyunu genel olarak beğendim. Yeterince sinir bozuyor.

Erkan Calp

Red Bit Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Red Bit Escape, Windows Phone platformunda sinirleri hoplatan, en zor refleks oyunları arasında.

Red Bit Escape, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en sinir bozucu, zor refleks oyunu diyebilirim. Parmaklarınızın inanılmaz hızlı olması gereken oyunda bir saniye ile rakibinizi geçebiliyorsunuz. Yeterince hızlı olduğunuzu düşünüyorsanız, “beni bir oyun sinir edemez” diyorsanız Red Bit imzalı Escape oyununu kesinlikle indirip denemelisiniz.

Windows Phone platformunda resmi olarak yer almayan oyun orijinali kadar sinir edici ve bağımlılık yapan oynanış sunuyor. Farklı olarak zorluk seviyesini seçmenize izin veriyor. Oyundaki amacınız ise aynı: Karelere yakalanmadan kaçabildiğiniz kadar kaçmak.

Neon görsellere sahip oyunda dikdörtgen şeklinde bir alanda dört adet kareden köşe bucak kaçmaya çalışıyorsunuz. Kareler farklı noktalardan farklı hızda ve şekillerde üzerinize geliyor. Karelerin geliş hızı seçtiğiniz zorluk düzeyine göre değişiyor. En zor olan çılgın modunda oynamayı seçerseniz parmaklarınız birbirine dolanabiliyor. Oyunu ilk kez oynadığınızda normalden başlayıp çıtayı yavaş yavaş yükseltmenizi öneririm.

Oyunun kontrol sistemi ise alışma gerektiriyor ancak oldukça basit. Parmağınızı kırmızı karenin üzerine getiriyor ve sürükleyerek hareket ettiriyor, diğer karelerden kaçıyorsunuz. Tabii ki bunu yaparken karelere asla değmemeniz gerekiyor. Aksi halde oyuna baştan başlıyorsunuz.

Arkadaşlarınızla veyahut yapay zekayla kapışma seçeneğinizin olmadığı oyunda dünya genelinde en iyiler listesini görebiliyorsunuz. Escape çılgınlarının yer aldığı bu listeye oyunu ilk kez açtığınızda bakmamanızı, kendinizi biraz geliştirdikten sonra bakıp çıkmanızı tavsiye ederim. Çünkü buradaki bol sıfırlı skorlar canınızı sıkabilir ve sizi oyundan soğutabilir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crush Escape

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.
  • Now Escape

    Now Escape, neon görsellere sahip zorlu beceri oyunu.
  • Escape

    Escape heyecan dolu anlar yaşayacağınız bir beceri oyunudur
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.
  • Caveboy Escape

    Caveboy Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üçlü eşleştirmeye dayanan bir bulmaca oyunudur.