Red Rocket Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Red Rocket Free, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz iddialı bir arcade oyunudur.

Red Rocket Free, aynı yapımın ücretsiz versiyonu olan bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, elimizden geldiğince karşımıza çıkan engellerden kaçınarak en yüksek puanı yapmaya çalışıyoruz. Her yaştan insanın keyifle oynayacağı bu oyunu yakından inceleyelim.

Oyunda iki mod bulunuyor:
Easy Mod: Bu modda karşımıza çıkan engelleri geçmek çok daha kolay oluyor. Uzay boşluğunda ki maceramız oldukça yavaş başlıyor ve toplamamız gereken nesneleri toplamak zorunda kalmıyoruz. Dolayısıyla asteroitlere ya da yabancılara çarpmanız için oyundan kopmanız gerekiyor.

Hard Mod: Bu mod zorluk derecesi itibariyle easy mod'dan kat be kat daha ağır koşullarda oynanıyor. Oyun çok hızlı başlıyor ve iyi odaklanmazsanız anında topladığınız puanlar sıfırlanabiliyor. Ayrıca toplamamız gereken nesneleri almak zorunlu ve yakıt tüketimi denen bir durum ortaya çıkıyor. Nesneleri toplamadığınız zaman tehlike çanları sizin için çalıyor.

Oyunun yapımcısı Red Rocket için iddialı bir kampanya başlatmış. Easy mod'da 6000 puan toplayana veya hard mod'da 1500 puan toplayana 100 Dolar ödül verecek. Bu tarz iddialarda kendinize güveniyorsanız sizin sağlam bir oyuncu olduğunuzu kanıtlamak için bir şans doğuyor. Dikkat gerektiren bir oyunda neler yapabileceğinizi merak ediyorsanız bir an önce başlamanızı öneririm.

Red Rocket Free oyununu adından da anlaşılacağı üzere ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Arcade tarzında oyunları seviyorsanız denemenizi öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Rocket Pets

    Super Rocket Pets, jetpack ile uçabilen hayvanları kontrol ettiğiniz platform oyunu.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Rocket League Hot Wheels RC Rivals Set

    Arabalar ile gol atmaya çalışacağız.
  • Rocket Soccer Derby

    Aksiyon yüklü arabalarla oynanan online futbol oyunu
  • Red Bull Free Skiing

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir kayak oyunu
  • Rocket League Sideswipe APK

    Rocket League Sideswipe APK, arabalı futbol oyunu. İnternetsiz oynama seçeneğiyle Rocket League Mobile Android telefonlarda.
  • Rocket Car Ball APK

    Rocket Car Ball APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba futbolu oyunu. Rocket League benzeri oyunlara bakıyorsanız, Rocket Car Ball'u tavsiye ederiz.
  • Redeemer: Mayhem Free

    Redeemer: Mayhem Free uyuşturucu çeteleriyle savaştığınız bir mobil aksiyon oyunu