RedBull.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

RedBull.com uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ekstrem sporların en etkileyici görüntülerine ulaşabiliyorsunuz.

RedBull.com uygulaması, ekstrem sporlara ve adrenaline bağımlı olan Android kullanıcılarının kesinlikle mobil cihazlarında bulundurmaları gereken ücretsiz multimedya uygulamaları arasında yer alıyor. Kolayca kullanılabilen yapısı ve devamlı olarak güncellenen içeriği sayesinde dünyanın her yanından akıl donduran görüntülere, galerilere ve makalelere ulaşabiliyorsunuz.

Uygulamanın içerisinde yer alan içerikler genel olarak F1, MotoGP, Enduro, Sörf, Skateboard, Kitesurf, Snowboard, Freeski, BMW, UCI MTB ve diğer ekstrem sporlar üzerine düzenleniyorlar. Redbull'un özellikle bu tarz uç sporlara sponsor olması sayesinde şirketin çektiği tüm videolar, fotoğraflar ve hazırlanan makaleler bir an önce cebimize Redbull.com uygulamasıyla ulaşıyorlar.

Uygulamada bulunan içerikleri kısaca listelemek gerekirse;

  • Aksiyon sporları, müzik ve yaşam üzerine klipler
  • HD klipler ve fotoğraf galerileri
  • F1 haberleri ve özel etkinlikler
  • Özel ilgi alanları

İlgi duyduğunuz konulardaki içerikleri filtrelemek ve onları favorilere eklemek de Redbull.com ile mümkün. Böylece sadece görmek istediğiniz spor türlerinin yeni içeriklerini görebiliyor, diğer konular arasında dolaşmak zorunda kalmıyorsunuz.

E-sporlar konusunda da çeşitli haber ve diğer içeriklere sahip olan uygulama, dijital sporların heyecanlı dünyasını mobile getirebiliyor. Ancak uygulamanın çalışması için internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini unutmayın. 3G üzerinde video izlemekten kaçınarak kotanızın bitmesinin önüne de geçebilirsiniz.

Yeni ve gününüzü renklendirecek bir uygulama arayışındaysanız kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

RedBull.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
25.6 MB DOSYA BOYUTU

RedBull.com uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan tüm aksiyon sporlarını takip edebiliyorsunuz.

RedBull.com uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından en ekstrem aksiyon sporlarına dair içeriklere erişmelerini sağlayabilen multimedya bir haber uygulaması olduğunu söyleyebiliriz. RedBull'un genellikle uçuk sporlara sponsor olduğunu ve böylece gençlerin ilgisini çekecek etkinliklere destek olduğunu dikkate alırsak, uygulamanın içeriğinin ne kadar geniş ve heyecanlı olduğunu tahmin edebilirsiniz.

Uygulama kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor ve oldukça geniş bir içerik skalasına sahip diyebilirim. Bu içeriklerin keşfi ise kolay kullanılır arayüz nedeniyle hiç zor değil. Dilerseniz RedBull.com'da yer alan içerik türlerini kısaca listeleyelim;

  • Yüksek kaliteli videolar
  • Yüksek kaliteli fotoğraflar
  • Makaleler
  • Özel içerikler

F1 yarışlarından tutun da snowboard'a kadar onlarca farklı aksiyon sporunu içerisinde barındıran uygulama, dilerseniz favori sporlarınızı seçmenizi ve daha sonra bu sporlara uygun içerikleri görmenizi de sağlayabiliyor. Böylelikle tüm sporların içerikleri arasında tek tek dolaşmak yerine sadece ilginizi çekenleri görerek daha kısa sürede hedefinize ulaşmanız da mümkün oluyor.

RedBull.com'un çalışması için mobil cihazınızda bir internet bağlantısının olması gerektiğini de söylemek gerek. Ancak 3G bağlantılar üzerinde devamlı olarak video izlemenin kotanızı kısa sürede bitireceğini de unutmayın. Bu nedenle WiFi bağlantıları kullanmak biraz daha akıl karı.

Aksiyon ve ekstrem sporlara ilgi duyanların kesinlikle göz atmadan geçmemeleri gereken bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Stick with Android

    Stick with Android, Android platformuna bağlılığınızı gösterebileceğiniz eğlence uygulaması.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.