Redline Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,636 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Redline Rush, Android cihazlarınız üzerinde soluksuz bir şekilde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir araba yarışı oyunudur.

Şimdiye kadar başarılı mobil yarış oyunları ortaya koyan üretici Crescent Moon Games bu kez karşımıza yeni yarış oyunu Redline Rush ile çıkıyor. Android cihazlarınız üzerinde son sürat oynayabileceğiniz bu 3 boyutlu yarış oyununu akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerine ücretsiz bir şekilde indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Sıradan bir yarış oyunundan çok daha farklı olan Redline Rush, bir yandan Temple Run'ı andırırken diğer yandan Need for Speed'i andırmakta. Altınları ve güçlendiricileri toplamak için arabanızla polislerin, barikatların ve trafiğin arasında sürekli olarak manevralar yapmanız gereken oyunda yeni içerikleri açtırmak için sürekli olarak daha iyi sonuçlar elde etmeniz gerekecek.

Oyunun grafikleri gerçekten çok başarılı olmuş olsa da en üst seviyede değil. Ayrıca oyunun fiziksel detayları standart yarış oyunlarıyla karşılaştırıldığında biraz basite kaçarak hazırlanmış gibi görünüyor.

Redline Rush için tüm bu söylediklerimizi bir araya topladığımız zaman karşımıza heyecan dolu ve son sürat bir yarış oyunu çıkıyor.

Redline Rush Özellikleri:

  • Nefes kesici görseller
  • 8+8 spor arabalar
  • 3 şaşırtıcı pist
  • Efsane kazalar
  • Arkadaşlarınıza meydan okuma
  • Tabletlerle uyumlu
Can Çevrim

Redline Rush

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
50.6 MB DOSYA BOYUTU

Redline Rush eğlenceli bir yarış oyunudur

Redline Rush birbirinden hızlı yarış arabalarını kullanarak asfaltların tozunu attırdığınız eğlenceli bir mobil yarış oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Redline Rush farklı oyun türlerini birleştiren bir yapıya sahip. Eğer bilgisayarlarınızda veya konsollarınızda Burnout gibi aksiyon dolu yarış oyunlarını oynadıysanız yabancılık çekmeyeceğiniz Redline Rush bu oyun türünü Temple Run gibi kaçış oyunlarıyla birleştiriyor ve ortaya eğlenceli bir sonuç ortaya çıkıyor. Redline Rush'da bir yandan yüksek hızda ilerlerken diğer yandan yolumuz üzerindeki altınları toplamaya çalışıyoruz. Bunun yanında kaza yaparak yarış dışı kalmaktan sakınıyoruz.

Redline Rush heyecan dolu anlara tanık olacağınız bir oyun. Yüksek hızda yarışırken polis arabalarını ve trafikteki arabaları yok edebiliyorsunuz. Fakat refüjler ve duvarlara çarptığınızda ise yarış bitiyor. Ayrıca bonusları toplayarak geçici avantajlar kazanabiliyor ve yarışta bir adım öne geçebiliyorsunuz.

Redline Rush oldukça yüksek grafik kaltiesine sahip. Kullandığımız spor arabaların haricinde yarış pistleri de oldukça detaylı bir görünüme sahip. Eğer yarış oyunlarını seviyorsanız Redline Rush hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Redline: Drift

    Popüler drift yarışı oyunu
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Daytona Rush

    Daytona Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Nitro Rush

    Nitro Rush, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok oyunculu bir yarış oyunudur.
  • Rush N Krush

    Rush N Krush heyecan dolu bir mobil yarış oyunudur
  • Rush Way

    Rush Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Voxel Rush: 3D Racer Free

    Voxel Rush: 3D Racer Free başarılı bir yarış oyunudur