Redneck Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Redneck Revenge, 2 boyutlu çizgi grafiklere sahip zombi öldürme oyunu.

Redneck Revenge, çizgi grafiklere sahip 2 boyutlu zombi öldürme oyunu ve Android platformunda ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunan zombili aksiyon oyununda bar, gece kulübü ve daha pek mekanda davetsiz misafirleri ağırlıyoruz.

Yüksek kalitede detaylı hazırlanmış grafikleriyle dikkat çeken oyunda mekanımızı basan zombilere karşı mücadele veriyoruz. Ansızın gelen zombileri öldürmek için birbirinden ilginç, kendi imkanlarımızla yaptığımız veya köşede duran zor anlarda kullanmak için koyduğumuz silahımızı kullanıyoruz. Zombilerin mekanımızı ele geçirmesini önlemek hiç kolay değil. O kadar fazla sayıdalar ki bir noktadan sonra “Yeter artık, vur vur nereye kadar!” dedirtiyor.

Oyunda dikkat çok önemli. Mekanımıza sadece zombiler gelmiyor; ara sıra da olsa müşteriler uğruyor. Silahı elinize alıp gelişigüzel sağa sola ateş edip zombileri temizleyeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kim müşteri kim zombi dikkat etmeniz gerekiyor. Hayatta kalma modunda 50’den fazla farklı görevi yerine getirmeye çalışıyorsunuz.

Erkan Calp

Redneck Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Redneck Revenge, mekanınıza gelen zombileri karşıladığınız aksiyon dozu yüksek eğlencel bir oyun.

Redneck Revenge, karakterleri yandan gördüğümüz yani 2 boyutlu görsellere sahip zombi vurma oyunları arasında. iOS platformunda ücretsiz olarak sunulan oyun grafiklerinden dolayı biraz büyük boyutlu ancak benzerleriyle kıyasladığımızda çok daha eğlenceli, sürükleyici oynanış sunuyor.

iPhone ve iPad’imizde oynayabildiğimiz zombi oyununda mekanımıza ansızın gelen yaşayan ölüleri durdurmaya çalışıyoruz. Kana susamış insan kılığında yaratıkları yok etmek için kafalarını uçurmamız gerekiyor. Elimizde hangi silah olursa olsun kafalarına nişan almamız gerekiyor. Silah demişken zombileri geldikleri yere götürebileceğimiz çok sayıda silah ve bunlar el yapımı ilginç silahlar.

Bar, gece kulübü gibi farklı mekanlarda müşterileri ağırlamanın yanı sıra zombilerle başa çıkmaya çalıştığımız aksiyon yüklü oyunda performansımıza bağlı kazandığımız altınları karakterimizin görünümünü değiştirmek (şapkası, ceketi gibi) ve silahını güçlendirmek için kullanabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Stickman Revenge 3

    Stickman Revenge 3, çöp adamlarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil oyun.
  • Ninja Revenge

    Ninja Revenge oldukça heyecanlı bir aksiyon oyunudur
  • Little Raiders Robin's Revenge

    Little Raiders Robin's Revenge sürükleyici bir aksiyon - macera oyunudur
  • Gangster Revenge: Final Battle

    Gangster Revenge: Final Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Angry Cecil: A Lion's Revenge

    Angry Cecil: A Lion's Revenge kaçak avcıları avladığımız bir aksiyon oyunudur
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.
  • Ruby Run: Eye God's Revenge

    Ruby Run: Eye God's Revenge bolca aksiyon içeren bir sonsuz koşu oyunudur.