RedShift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli yapısı ve aksiyon dolu oynanışıyla dikkat çeken RedShift'te patlamak üzere olan bir çekirdeği engellemeye ve şehri kurtarmaya çalışıyoruz.

RedShift Android cihazlara ücretsiz fakat ne yazık ki iOS'lara ücretli olarak sunulan oyunlardan biri. Ne yazık ki diyoruz çünkü RedShift gerçekten herkes tarafından beğenilecek türden bir yapım. Oyunun en önemli özelliği aksiyonun bir an için bile düşmüyor olması. Yapımcılar heyecan faktörünü bol tutmuşlar ve ortaya mükemmel bir oyun çıkmış.

Oyunda kısa bir süre içerisinde patlayacak olan bir çekirdeği engellemeye çalışıyoruz. Bu çekirdek tüm tesisle birlikte şehri de havaya uçurabilecek güce sahip. Oyunda karmaşık tünellerde yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. Bize verilen farklı görevleri tamamlayıp süre dolmadan önce çekirdeği etkisiz hale getirmemiz gerekiyor. Zaten yüksek tansiyonlu bir oyuna ayrıca süre faktörü eklenmiş olması heyecanı katlıyor.

Grafikler son derece hoş görünüyor ve oyunun genel atmosferiyle uyum içerisinde. Buna ek olarak kontroller de gayet basit yapılı ve oyun esnasında herhangi bir probleme yol açmıyor.

Genel çerçevede RedShift son derece başarılı bir oyun ve Android için ücretsiz olarak sunuluyor. Siz de aksiyonun bir an için bile azalmadığı bir oyun arıyorsanız RedShift denemeniz gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

RedShift

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Tansiyonun bir an bile düşmediği bu oyunda patlamak üzere olan bir çekirdeğin şehri yok etmesine engel olmaya çalışıyoruz.

RedShift uygulama markette oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan bir tanesi ve bugüne kadar çok sık denk gelmediğimiz türden bir deneyim vaat ediyor.

Oyunun temelinde oyuncuları mümkün olduğunca germek ve bol bol adrenalin salgılamalarını sağlamak olduğu anlaşılıyor. Yapımcılar bu düşünceyi başarılı bir şekilde hayata geçirmişler. Daha oyuna başlar başlamaz sinirlerimiz geriliyor ve sürekli bir acele etme hissine kapılıyoruz. Yapmamız gereken de tam olarak bu çünkü patlamaya hazır bir çekirdekle karşı karşıyayız. Aşırı güç yüklemesine maruz kalan bu çekirdek tüm tesisle birlikte şehri de havaya uçurabilecek güce sahip.

Bizim görevimiz ise bu patlamaya engel olmak. Fakat bunu yapmak hiç de kolay değil çünkü tesisin kordiorları adeta bir labirent gibi ve yapmamız gereken çok şey var. Buna bir de kısıtlı zaman faktörü eklenince durum iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

RedShift'te platform koşu oyunu özellikleri mevcut. Karmaşık koridorlardan oluşan tesiste çeşitli görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Grafik kalitesi ise oldukça başarılı ve oyunun genel atmosferiyle uyumlu.

Oyunun en büyük artılarından biri de koridorların otomatik olarak rastgele tasarlanması. Böylece her seferinde farklı tasarıma sahip koridorlarda yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. Eğer siz de aksiyon dolu ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız, RedShift mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!